Kulunut vuosi on ollut ihania asioita täynnä, toivon tämän heijastuneen blogini kautta teillekin... Kiitos että olette kulkeneet mukanani! ♥

Omakotivalkoinen_4vblogisyntt%C3%A4rit87

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-07-02%20koht

Blogitaipaletta on kuljettu nyt 4 vuotta, olen rustannut teille luettavaksi 2159 postausta ja kommenttejakin on kertynyt hurjat 41 648kpl. Blogini sähköpostiin on saapunut yli 10 000 viestiä, joista olen näppäillyt vastauksen reiluun 7000:n. Viime vuosi oli varsin vauhdikas blogivuosi ja sain kokeilla siipiäni monenlaisissa uusissa asioissa, kuten Habitare-messuilla, missä annoin radiohaastattelun designtrendeihin ja sisustusbloggaamiseen liittyen. Vuosi sitten lupasin tehdä teille videopostauksia aikaisempaa useammin ja tämän lupaukseni pidin, vaikka kameran edessä oleminen ei edelleenkään ole minulle kovin luontevaa. :) 

Omakotivalkoinen_blogiarvonta4v_7672762.

Synttäreiden kunniaksi pyöräytän käyntiin pienen synttäriarvonnan, jonka palkintona on sisustustyyliäni ja blogiani kuvastava tuotesetti. Settiin kuuluu Artekin mustavalkoista klassikkokuosia oleva Siena -tyynynpäällinen koossa 50x50cm, sekä itseäni ihastuttava valkoinen Maria L Dahlbergin suunnittelema Freemover Rolf -kynttilänjalka, jonka korkeus on 28cm.

Synttäriarvontaan voit osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoisen kommentin persoonallisella nimimerkillä varustettuna. Kuulisin mielelläni jotakin Sinusta, ja ilahtuisin jos kertoisit kommentissasi hieman itsestäsi, jotta tutustuisin teihin lukijoihin entistäkin paremmin. ♥ Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 5.7.2015 klo 23:59 asti!  :) (palkinnot sponsered by mie)

Omakotivalkoinen_blogiarvonta4v_87283673

Aurinkoista ja iloista päivää kaikille & onnea arvontaan osallistuville!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg