Yli vuoden etsimisen, nuuskimisen ja testaamisen jälkeen löysin viimein sellaisen hajuveden, josta pidän yhtä paljon kuin Issey Miyaken Eau d´isseysta, jota olen käyttänyt kyllästymiseen asti. ♥ Chanel N°5 Eau Premiére Spray -tuoksu on erittäin miellyttävä, sen pohjatuoksuna on monille tuttu klassikkotuoksu Chanel N°5, mutta kevyempänä, raikkaampana ja modernimpana Premiér -versiona. 

Omakotivalkoinen_31072015_6179_2.jpg

Chanel-no5-Premiere.jpg

Alkutuoksuna on havaittavissa ruusun, jasmiinin ja ylan ylangin vivahteita, kuten alkuperäisessä N°5 tuoksussakin, mutta iholla lämmitessään kukkaisellisuuteen sekoituu lämpimän puuvillan ja pehmeän nahan aromeja. Premiér on aivan ihana tuoksu, joka sopii päivittäiseenkin käyttöön. ♥

Omakotivalkoinen_31072015_6205.jpg

Olen käynyt suihkimassa tätä (ja montaa muutakin) kaupassa ranteisiini muutamia kertoja kesän aikana, nähdäkseni miten tuoksu reagoi ihoni lämpöön. Hyvin harva tuoksu läpäisee kriteereitäni ja moni kaupassa raikkaalta ja pehmoiselta tuoksunut parfyymi muuttuu iholla tunkkaiseksi tai liian makeaksi. Voimakkaita tuoksuja pyrin välttelemään päänsärkyalttiuden vuoksi ja siksi olenkin enemmän ns. vesituoksujen ystävä. Chanel N°5 Premiér on voimakkuudeltaan epä-Chanelmaisen kevyt, vaikkakin sen puuvilla-nahkainen tuoksumaailma on hieman tummahko, verrattuna esim Issey Miyaken Eau d´isseyn kevyeen sitruunaisuuteen. :)

Tunnelmallista perjantai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg