Dior Nude -sarjan meikkipuuteri on ollut korvaamaton luottotuotteeni jo parin vuoden ajan. Viimeisimmän puuterini viimeiset reunajämät murenivat eilen kabuki-sudin hankauksesta, mutten ollut asiasta luonnollisesti moksiskaan - kaupastahan sitä saa lisää... Mutta eipä saakaan enää, sillä valmistus on lopetettu ja tilalle on tullut toisenlainen meikkipuuteri, jonka koostumus ei ole lainkaan samanlainen. Meikkipuuterini oli täydellinen kombinaatio kevyesti peittävästä päivävoiteesta ja samettisen mattaisesta puuterista, jonka lopputuloksena oli sopivan himmeä ja ohut, ihon värivirheitä tasoittava kuulas iho. 

Diorskin_Nude_Airpowder_020_lightbeige.j

Omakotivalkoinen_59243030.jpg

Pakon edessä kokeilimme kosmetiikkamyyjän kanssa kasvoilleni muutamaakin eri tuotetta ja päädyin ostamaan Diorskin Nude Air -sarjan puuterin, joka vaikutti kosteusvoiteen päälle kabuki-sudilla pyöriteltynä parhaimmalta vaihtoehdolta - ei liian peittävältä tai kevyeltä, vaan sopivan luonnolliselta. Nude Air -puuteri toimii parhaiten Air -sarjan ohuen nestemäisen meikkivoiteen parina, mutta itse en ainakaan toistaiseksi innostunut kyseisestä tuotteesta. :)

Dior_EyeRiviver_Palette001.jpg

Omakotivalkoinen_59093030.jpg

Toinen meikkiostokseni on Diorin Eye Reviver -meikkipaletti, josta löytyy silmämeikin pohjustusväri, neljä luonnollisen sävyistä luomiväriä sekä kakkumainen rajausväri. Kauniiseen peilirasiaan pakattu Reviver -paletti sopii erityisesti aikuiseen makuun - sen valoa heijastava himmeästi hohtava kuulto kirkastaa katseen ja pehmeillä sävyillä luotu silmämeikki näyttää luonnollisen kauniilta.

Omakotivalkoinen_59213030_1.jpg

Löysin Youtubesta SensitiveBeautyn tekemän Dior Reviver -esittelyn, joka kannattaa katsoa mikäli tuote herätti kiinnostuksesi. :)

Omakotivalkoinen_58973030.jpg

Omakotivalkoinen_59003030.jpg

Letkeät lauantait ja huomiseen! :)

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg