Uuden viikon innostamana päätin hoitaa loppuun kaikki roikkumaan jääneet remppahommat, aloittaen makuuhuoneen ja kylpyhuoneen ovista sekä listoista, joiden kellastunut valkoinen väri ärsytti silmää. :) Clas Ohlsonin kauniin valkoisen suosikkimaalini (Kalustemaali Pure White 40) ja pienen telasetin avulla makuuhuoneen oviaukko on nyt vitivalkoinen... :)

Omakotivalkoinen_59567868.jpg

Omakotivalkoinen_59486878.jpg

Omakotivalkoinen_59477868.jpg

Omakotivalkoinen_59506787.jpg

Postauksen teon jälkeen hyökkään kylpyhuoneen oviaukon kimppuun...  :) Sen jälkeen vuorossa on joko kylppärin freesaus (paneelikatto valkoiseksi ja valaistus sekä kalusteet uusiksi) tai tytön huoneen maalausurakka (katto, seinät, ikkunankarmit, väliovi + listat), riippuen loppukesän aikataulusta joka selvinneen tällä viikolla. :) Kun nuo hommat on tehty, on kaikki pinnat hyväkuntoista lattiaa lukuunottamatta remontoitu uudenveroiseen kuntoon. :)

Aurinkoista iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg