Blogistani on muodostumassa varsinainen pyyheblogi... tällä kertaa postausaihe ei onneksi koske kylpypyyhkeitä, vaan Marimekon Kullervo -sarjan valkoista keittiöpyyhettä. :) Hauskasti kuvioitu pyyhe pomppasi silmilleni Sokoksen keittiötarvikehyllyltä ja itselleni oli yllätys että Kullervo -sarjaa löytyy myös käänteisessä valkopohjaisessa värityksessä. ♥

Omakotivalkoinen_Marimekko_Kullervo_keitOmakotivalkoinen_58327856_1.jpg

Omakotivalkoinen_58367856.jpg

Omakotivalkoinen_58347856.jpg

Suomalaiseen tapaan yksinkertaisella graafisella kuviolla varustetun keittiöpyyhkeen materiaali on 45% pellavaa ja 55% puuvillaa. Kooltaan se on 47x70cm. Marimekon Kullervo on kiva lisä Design Lettersin mustavalkoisten aakkospyyhkeiden joukossa, kyllä nyt kuulkaa kelpaa käsiä kuivata ja paistinpannua pyyhkiä. :)

Ihanaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg