matkalleNewYork.jpg

Syyskuussa pakkaan pikkuruisen laukkuni ja matkaan junaillen uutta Kehärataa pitkin lentokentälle, matkan lopullisena määränpäänä unelmakohteeni New York. :) Minimalistiset arkirutiinit seuraavat mukanani myös suurkaupungin sykkeeseen ja aion matkustaa kevein eväin, vain pelkät käsimatkatavarat kantamuksinani. New Yorkin kaltaisessa matkakohteessa suurimmaksi haasteeksi nouseekin takaisinpäin matkustaminen, ostettavaa kun löytyisi jokaisen korttelin kulmalta enemmän kuin tarpeeksi. :) Listojen tekemistä rakastavana ihmisenä väkersin innoissani tätä postausta, josta löytyy kaikki mukaan pakkaamani matkatavarat... ja näillä aion pärjätä reissussa seitsemän päivää. :)

omakotivalkoinen_perusvaatteet_15072015.

1. Pusero Zara Basic, 2. T-paita Selected Femme, 3. Tennarisukat H&M, 4. Avokassukat Lindex, 5. Housut Zara Woman, 6. Alustoppi Vila, 7. Alushousut Lindex, 8. Legginsit Vila

Lentomatkailuun olen varannut mukavaa päälle pantavaa - Vilan lempparilegginsini ja pehmoisen t-paidan, jonka päälle puen huovutetusta villasta valmistetun takin. Tukisukat sujautan todennäköisesti jalkaani tennareiden alle. Perussiistin asun kanssa kehtaa kulkea myös New Yorkin kaduilla, joiden varsilla tallustaa monenmoista tyylilajia. Yksi mustiin pukeutunut suomalainen turisti hukkuu joukkoon varsin mallikkaasti. :) Siistimpään peruspukeutumiseen hyödynnän Zaran mustia porkkanamallisia housuja, Vilan alustoppia sekä Zaran läpikuultavaa puseroa. Asu on moneen otteeseen testattu ja toimivaksi todettu... jalkaan sujautan tennareiden sijasta ballerinat.

Omakotivalkoinen_takitjakengat_15072015.

1. Takki Tiger of Sweden, 2. Ballerinat Tory Burch, 3. Tennarit Converse

Takkina toimii Tiger of Swedenin huovutetusta villasta valmistettu lämmin neuletakkimainen takki. New Yorkin syyskuiset lämpötilat asettuvat 16-24°c välille ja vilukissana tiedän tarvitsevani lämmintä päälleni viimeistään illan tullen. 

Omakotivalkoinen_Illalliselle_15072015.j

1. Mekko Zara Woman, 2. Huultenrajauskynä Dior sävy Rouge 999, 3. Huulipuna Dior sävy Rouge 999, 4. Kynsilakka Dior sävy Rouge 999, 5. Laukku Marimekko Tasku, 6. Korkkarit Zara Woman, 7. Kello Michael Kors

Iltamenoja varten varaan tasan yhden mekon ja luottokorkkarini, joilla tiedän voivani seistä tunteja. Mekko on oikein asustettuna riittävän juhlava mihin tahansa tilaisuuteen - ranteeseen kello ja kainaloon Tasku. :) Juhlallisuutta asukokonaisuuteen tuon punaisella huulimeikillä ja kynsillä, jotka lakkaan valmiiksi jo ennen lähtöä. Kynsilakan nappaan mukaani pelkästään paikkalakkausta varten, jonka tiedän olevan tien päällä tarpeen. :)

Omakotivalkoinen_kosmetiikkatuotteet_150

1. Sivellin Make Up Store, 2. Kulmaväri Make Up Store, 3. Aurinkopuuteri Dior, 5. Ripsiväri Dior Iconic, 6. Meikkipuuteri Dior, 7. Puhdistusöljy Philosophy Purity, Hammasharja ja -tahna Stop The Water While Using Me

Muutkin kosmetiikkatuotteet ovat teille tainneet jo tulla tutuiksi... Diorin lempparimeikkini, Philosophyn Purity -kasvojenpuhdistusöljy ja hampaidenpesuvehkeet kulkevat kätevästi Marimekon Tasku -pussukassa.

Omakotivalkoinen_sekalaiset_15072015.jpg

1. Hiusharja Tangle Teezer, 2. Passikuoret Belizia, 3. Kamera Olympus Pen mini, 4. Puhelin ja laturi iPhone, 5. Lompakko Marc O´Polo

Sekalainen sakki muita tykötarpeita... Ikivanha Marc O´Polon avainkukkaroni toimittaa lompakon virkaa niin New Yorkissa kuin kotonakin. Pakollinen passi piilottautuu nahkaisen passikuoren sisälle ja puhelin latautuu latausjohdolla. Matkakuvauksesta huolehtii vanha Olympuksen Pen minijärkkärini ja takut siliää tutulla Tangle Teezerin hiusharjalla... Mitään muuta ei tarvita. :)

Omakotivalkoinen_reissulaukut_15072015.j

1. Marimerkko Matkuri, 2. Marimekko Tasku, 3. Marimekko Pikkuserkku

Ja minnekäs minä sitten pakkaan nämä tavarani? :) No, Marimekon nahkaiseen Matkuriin, jonka sisältä löytyy reissussa päivittäin mukana kulkeva Pikkuserkkunsa sekä kosmetiikkapussukkana ja iltalaukkuna toimiva serkunkaimankummi nimeltään Tasku. :) Pienet on kantimet mutta pienet on eväätkin, ja pysyypähän tuliaisten tuominen aisoissa. :)

Hotellista löytyy shampoo, hoitoaine, suihkusaippua sekä fööni, joita aion häikäilemättömästi hyödyntää. :) Deodorantin ja paikallisen Buranan kipitän hakemaan hotellin vieressä sijaitsevasta "lähikaupasta". :)

Kaupunkimatkan tarkoitus on puhtaasti kulttuurillinen ja tärkeimmät To Go -listalla olevat paikat ovat:

  • World Trade Centerin rauniot muistomerkkeineen
  • Brooklyn Bridge, jota pitkin haluamme kävellä New Yorkiin päin aamuauringon noustessa (ja valaistessa New Yorkin siluetin)
  • Museum of Modern Art
  • New York Public Library (huikea nähtävyys)
  • Empire State Building / Top of the Rock Observation Deck / One World Observatory
  • Central Park ja puistopicknik
  • Times Square päivällä ja iltavalaistuksessaan
  • + moni muu...

Fiilistelypostauksia on varmasti tulossa vielä ennen lähtöä, ajatukset ovat aika näppärästi nimittäin siirtyneet Suomen suvesta New Yorkin hälinään. :)

Iloista iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg