Stockmannin sisustusosastolla käydessäni bongasin hyllystä Casa Stockmann -mallistonsa kynttilänjalan, joka muistuttaa erehdyttävän paljon By Lassenin Kubus1 -kynttilänjalkaa. Molemmissa tuotteissa toteutuu samanlainen horisontaalinen kolmiulotteisuus, myös materiaali on kummassakin maalattua terästä...

Omakotivalkoinen_Panostapihista_15072015

Selkeitä eroavaisuuksia löytyy hinnan lisäksi kaksi - teräsrimojen paksuus sekä pohja, joka By Lassenissa on umpinainen ja Casa Stockmannin versiossa avonainen. Casa Stockmannin kynttelikköä on saatavana myös pitkulaisena mallina, vähän kuin alla olevan By Lassenin valkoinen Kubus -rivistö, mutta yhteen liitettynä. Sen hinta oli muistaakseni kympin luokkaa. :)

ByLassenKubus1_bw.jpg

Omakotivalkoinen_1140356_1.jpg

Casan kynttilänjalka kuuluu myymälävalikoimaan eikä sitä valitettavasti löydy Stockmannin verkkokaupan puolelta, toivottavasti lisäävät sen nettiin myöhemmin. :) 

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg