Asuntomessujen inspiroimilla ideoilla jatketaan tässä iltapostauksessakin, sillä sain sisustuskipinän Ellen Jokikuntaan suunnitteleman kerrostalokohteen (Kohde 9, Spinelli A2) seinällä olleesta BEdesignin Deer -hyllystä. Kyseinen hylly on esiintynyt blogissani pariin otteeseen aiemminkin ja nyt nähtyäni sen livenä oikeassa kotiympäristössään, tajusin sen todellisen potentiaalin... ♥

Omakotivalkoinen_876178t827t18.jpgOmakotivalkoinen_5820134.jpg

Tammensävyinen Deer -hylly olisi todellinen unelma, mutta itseni tuntien on parempi pysytellä tutussa ja turvallisessa valkoisessa versiossa. :) String Pocketit väistyisivät Deerin tieltä, samoin kuin tason päällä oleva Milou -printtitauluni, jonka sovittelen makuuhuoneen puolelle. Milk-valaisimen suhteen en osaa vielä sanoa mitään, mallailen sitä tuohon omalle paikalleen hyllyvaihdoksen jälkeen ja tarvittaessa järkkään paikan muualle kotiin. :)

Omakotivalkoinen_5824124.jpg

BeDesign_Deer_hylly_valkoinen.jpg

Isolla Deer -seinähyllä on korkeutta 107cm, leveyttä 93cm ja syvyyttä 21,5cm. Suunnitelmissani on mitoittaa hylly seinälle television alareunan mukaisesti, jolloin yläreuna on suurinpiirtein samalla korkeudella kuin nykyinen String-hylly. Deerin täytteeksi olen kaavaillut muutamia kirjoja sekä kynttilänjalkoja, "vähemmän on enemmän" -ajatuksella varustettuna. Mielenkiintoisesti muotoiltu hylly toimii itsessään jo sisustuselementtinä, joten se ei kavahda tyhjillään olemista. Pikkutavaraa on nykyisellään niin vähän, että uskon Deerin palvelevan minua olohuoneessa String Pocketteja paremmin. :)

Nyt sitten odotellaan se piinaava 6-8 viikkoa, mikä on Deer -hyllyjen toimitusaika... Odottavan aika on ikipitkä. :)

Miia_signerina2015.jpg

(sisältää mainoslinkkejä*)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg