Blogini 4v -synttäriarvonta on suoritettu ja osallistumiskommenttien runsaus yllätti minut iloisesti. Olen lukenut kommenttejanne kyynel silmäkulmassa, miten ihania ihmisiä siellä ruudun toisella puolella onkaan! ♥ Moni tuttu nimimerkki sai nyt "kasvot", kiitos että kerroitte itsestänne ja sain kommenttienne kautta tutustua teihin paremmin! Kaunis kiitos teille jokaiselle arvontaan osallistuneelle! ♥ ♥

Omakotivalkoinen_blogiarvonta4v_878425.j

Arvonta-apulaisenani toimi hyväksi havaittu excelin ja Random.org -arvontakoneen yhdistelmä, joka arpoi voittajaksi nimimerkin Vanessa K! Paljon onnea siis Vanessalle!

Ottaisitko pikimmiten yhteyttä minuun sähköpostitse osoitteeseen miia@omakotivalkoinen.fi, jotta saan tuotesetin sinulle matkaan. :) Mikäli voittajasta ei kuulu 15.7. mennessä, arvotaan tuotesetille uusi voittaja osallistuneiden joukosta. 

Harmittelen ettei minulla ole kuin yksi palkinto jaettavaksi, sillä haluaisin muistaa teistä jokaista. ♥ Yritän kehitellä jotakin, jonka avulla saisin jaettua teille kaikille jotakin extrakivaa... :)


Kiitos vielä kerran, lämmin virtuaalinen halaus Sinulle! ♥

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg