Lukijani E toivoi minulta postausta käyttämistäni kosmetiikkatuotteista, joista suurin osa koostuu nykyisin meikkipussini sisällöstä. :) Meikkiarsenaalini kasvoi viikko sitten kahdella tuotteella, kokonaismäärän kasvaessa kahteentoista. Meikkituotteiden ja kynsilakkojen lisäksi löytyy viisi meikkisutia (kulmasivellin, 2kpl kabukisuteja, luomivärisivellin sekä rajaussivellin), terotin sekä pinsetit...

Omakotivalkoinen_27072015_6136_2.jpg

Omakotivalkoinen_27072015_6137_2.jpg

Omakotivalkoinen_27072015_6142_3.jpg

Tykkään meikata hyvin luonnollisesti ja arkimeikkini syntyy parilla tuotteella - puuteri, ripsari, kulmat ja aurinkopuuteri. Viiden minuutin pikameikkipostaukseni löydät TÄÄLTÄ ja nudemeikkivinkit vuorostaan TÄÄLTÄ. Juhlameikkini ei poikkea kovinkaan paljoa arkimeikistä, silmät rajaan tummemmiksi ja huuliin saatan sipaista paloautonpunaista huulipunaa TÄHÄN tyyliin. :)

Omakotivalkoinen_27072015_6146_2.jpg

Omakotivalkoinen_27072015_6155_2.jpg

Meikkejä säilytän Marimekon Tasku-pussukassa, jonne ne mahtuvat kynsilakkoineen. Silloin harvoin kun minulla on juhlavampaa menoa ja tarvitsen Taskua menolaukuksi, sujautan pussin sisällön kylpyhuoneen laatikostoon odottamaan kotiinpaluuta. Ihka oikeaa meikkipussia en omista, koska tämä ratkaisu toimii oikein mallikkaasti. Diorin meikeissä on niin tiukasti sulkeutuvat kotelot sekä hylsyt, ettei pussukka ole (ainakaan vielä) likaantunut. :) 

Omakotivalkoinen_27072015_6176.jpg

Muut kosmetiikkatuotteiksi luettavat purtilot ovat karsiutuneet vuosien varrella niin vähiin että itseänikin joskus naurattaa. :) Kasvojenpuhdistukseen käytän tällä hetkellä (ja myös jatkossa!!!) Philosophyn Purity -puhdistusöljyä, joka tekee kasvojen ihosta niin sileän ja pehmeän, ettei sen päälle tarvitse lisätä kosteusvoidetta. Silmänympärysryppyjä varten ostin alkuvuodesta Philosophyn Hope in a Tube -voiteen, josta riittää vielä muutamaksi käyttökerraksi. Olen tykännyt voiteesta todella paljon ja ostan hyvin todennäköisesti uuden samanlaisen tuubin tuon vanhan tilalle. :) Nämä tuotteet ovat aina esillä ja käyttövalmiina kylpyhuoneen tasolla. Philosophy -tuotteista tekemäni arvostelupostauksen voit lukea TÄÄLTÄ!

Omakotivalkoinen_27072015_6031_2.jpg

Vartalo- ja käsirasvoina olen jo vuosia käyttänyt Savon de Marseille -sarjan hajusteettomia Extra Pur -voiteita. Jaloille käytän kevyempää vartalovoidetta ja käsille rasvaisempaa käsivoidetta. Pumppupullot majailevat käytännönsyistä useimmiten makuuhuoneessa sängyn vieressä - jalat ja kädet on helppo rasvata sänkyyn mennessä ja sujauttaa puuvillaiset sormikkaat yöksi käsiin rasvan peitoksi. :) Puuvillasormikkaille keksin hyvän säilytyspaikan Skagerakin posliinipurkin sisältä... :)

Uutta puuteriani ja peittävämpää lopputulosta varten ostin ystäväni suosituksesta Liberon vauvavoiteen, jota käytän meikkivoiteen tapaan puuterin alla. Liberon voide unohtui kylppärin laatikkoon ja uupuu kuvista, mutta kyseessä siis TÄMÄ ruokakaupoista saatava perusvoide. :)

Yllä olevien lisäksi minulla on käytössäni shampoo, hoitoaine, suihkusaippua sekä deodorantti. Hiuslakka loppui jokunen aika sitten, mutta käytän lakkaa niin harvoin etten ole muistanut sitä ostaa. :) New Yorkin matkalla täytyneen ostaa minilakka, mutta ostan sen sitten paikanpäälle päästyäni... turha kanniskella lakkaa ees taas matkatavaroiden joukossa. :)

Mukavaa illanjatkoa kaikille ja aurinkoista uutta viikkoa!

 

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg