Sain saunaprojektini valmiiksi vasta viime viikolla, kun vetäisin pintaan toisen ja viimeisen kerroksen mustaa Supi Arctic -helmiäiskuullotetta. Kuulloteen jäljiltä sauna on nyt tasaisesti tumma ja kauniisti hohtava. Kamerani ei suostunut ottamaan mustasta saunasta kuvaa ilman lisävaloa (ei löytänyt tarkennuspistettä), jonka tuunasin pöytävalaisimesta. Valitettavasti kuvat eivät lisävalon kanssa vastaa totuutta, sauna on aidon oikeasti pikimusta, eikä lainkaan punertavanruskea kuten kuvista voisi päätellä. :) Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, Supi Arctic -kuullote tarttui mielestäni hyvin vanhan Supi saunavahakerroksen päälle.

Omakotivalkoinen_5458556_2.jpg

Omakotivalkoinen_54616527.jpg

Omakotivalkoinen_54575467.jpg

Omakotivalkoinen_54768728.jpg

Viimeinen kuva ei ole laadulla pilattu, mutta antaa oikeammanlaisen käsityksen saunan sävystä. Orrella roikkuva Housen pellavaliina on mustavalkoinen, ja musta raita on vain aavistuksen tummempi kuin itse sauna. Lyhdyt sytytin vain kuvien ottamista varten, jotta sain saunaan sen verran valoa että helmiäshohtoisuus tulee esille. Älkää siis ottako minusta mallia ja poltelko kynttilöitä puuverhoilluissa saunoissanne, varsinkaan vahtimatta. ♥

Sauna onkin nyt sopivasti lämmennyt ja pääsen rentoutumaan tumman tunnelman keskelle, synttäriarvonnan voittajan julkaisen heti aamusella, joten heipat huomiseen! :)

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg