Tyttö halusi tehdä teille postauksen omasta huoneestaan ja uudesta kattovalaisimesta, jonka sai valikoida tarjoamistani neljästä vaihtoehdosta. Minä toimin postauksen pikakirjurina, tekstistä muutoin vastaa 5v neitini. :)

Omakotivalkoinen_57960606.jpg

Tässä on mun uusi lamppu, se on samanlainen kuin se vanha Pikku Myy -lamppu, mutta vaan valkoinen. Äitin mielestä olisi ollut kivempaa roikottaa katossa kirkkaampaa lamppua, mut toi Myy on parhaista paras lamppu. Mun lempipaikka on pöytä, siinä mä sitten istun joka päivä värittämässä ja piirtämässä. Oon Top Model fani, tykkään hirmuisesti niitä värittää ja suunnitella kaikkia muotimekkoja ja hiuskampauksia ja trendejä...

Omakotivalkoinen_5802060.jpg

Äiti, Mammi ja Mummi on ostanut mulle paljon Top Modeleita, ne on melkein kaikki väritetty, paitsi kolme uutta kirjaa, kun niissä on vielä tyhjää. Pinkki terotin on kiva, sillä voi terävöittää ohuita ja paksuja kyniä. :) Koristelin seinäboksin muutes Palace Pets -tarroilla, siinä on mun suosikkipetsit. Ai niin muutes, siivosin pöydän ihan ite. Äiti sanoi ettei ota kuvia kameralla jos pöytä on ihan hyrskynmyrskyn ja sitte mä aloin siivoomaan sitä. :D

Omakotivalkoinen_5803060.jpg

Omakotivalkoinen_5806060.jpg

Täs on mun lempijuttuja, sellaisia kauneusjuttuja. Pinkki on mun lempiväri, ja vaaleenpunainen, ja sitte musta. Ja kyllä tykkään myös Frozenin turkoosista ja vihreestä, ja keltasesta ja oranssistaki. Äitin lempiväri on valkonen, sen blogin nimi on Oma Koti Valkonen. Kyl äiti tykkää muistaki väreistä, niinku vaikka keltasesta ja sellasesta. :)

Omakotivalkoinen_57990606.jpg

Järjestin ite kaikki hyllytki, laitoin Palace Petsit nätisti että näätte ne sillee siistinä. Mä leikin niillä kaverien kanssa kauneushoitolaa. Ite väritin mun ton rusettilaukun, sain sen synttärilahjaksi. Oon nyt viisi vuotias, en oo enää neljä, ku neljä vuotiaat on muksuja mut viisi vuotiaat on isoja tyttöjä. :)

Omakotivalkoinen_5804060.jpg

Äiti toi lampun tohon mun pöydälle, se on kanssa kiva. Siinä on tosi kirkas valo ja illalla se on kuin aurinko, tai ei siis tietty ihan niin kirkas kun aurinkoa ei saa katsoa ilman aurinkolaseja kun sitte sokeutuu. Illalla näkyy äitin makkarin ikkunassa Venus -maapallo, se on ihan pikkutikkuriikkinen maapallo (demonstroi sormilla sen pienuutta :D)...

Omakotivalkoinen_5792060.jpg

Heippa sitten kaikille! :)

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg