Tyttö on säästänyt vitosen viikkorahojaan alkuvuodesta asti saadakseen Disney Frozen Lego jäälinna-setin. Tänään kovasti odotettu päivä koitti - summa oli viimein kasassa (40€) ja suuntasimme yhdessä lego-ostoksille. :)

Omakotivalkoinen_DisneyFrozen_5870_1.jpg

Tyttö halusi innoissaan tehdä teille taas postauksen ja juttua tuli neidin suusta sellaisella vauhdilla että osa lauseista jäi kokonaan kirjoittamatta. :D Tässä lyhennelmä ala Ava! :)

Linnan upeista säihkytteistä tulee turkoosia valonsäihkettä. Linnassa on pakkaskaappi ja kaapissa mehujäätä ja herkullisen suklainen jätskituutti. 

Omakotivalkoinen_DisneyFrozen_5856_1.jpg

Prinsessa Annalla on ruskea tukka ja se laskee pulkkamäessä reellä ja reessä on sivussa koppa, jossa on legoluistimet. Reellä muutes liutaan, niinku liukurilla ja pulkallakin jos on maassa lunta tai jäätä.

Omakotivalkoinen_DisneyFrozen_5853.jpg

Hohtolinnan kristallitähdet hohtavat ja linnassa on leikkitulta ja -jäätä. Prinsessojen salainen loitsukirja on piilossa (tuo ruskea kirjan muotoinen palikka). Missähän se lumimies muutes on? Ei tullut legopaketissa sitä... (tarkoittaa elokuvassa Elsan taikomaa lumijättiläistä).

Omakotivalkoinen_DisneyFrozen_5850_1.jpg

Arvoituksia löytyy linnan sisältä, mutten vielä tiedä mitä arvoituksia ne ovat. Ne ovat varmaan keskiarvoisia ja kokoarvoisia arvoituksia. (ei hajuakaan mitä tyttö tarkoittaa :)) Elsalla on rusetti ja kruunu, ja huurteinen viitta. Elsalla on hieno pinkki sänky.

Omakotivalkoinen_DisneyFrozen_5860.jpg

Sukset ovat käytännöllisiä kuten myös reet. Suksillakin voi liukua lunta pitkin ja ratkaista matkalla erilaisia arvoituksia. :)

Omakotivalkoinen_DisneyFrozen_5862.jpg

Kaikki tietävät ettei pelkkää mehujäätä ja jätskiä voi aina syödä, mutta legot voi syödä kun ne ei koskaan kasva. :)

Omakotivalkoinen_DisneyFrozen_5868.jpg

Lopputerveisten alkuosa sujahti niin nopeasti etten saanut sitä kirjoitettua ylös. :) Loppupuolisko meni näin....Olofista, Elsasta ja Annasta saatte kuulla vielä paljon paljon tarinoita, mutta nyt siinä kaikki. :)

Iltaselle olen suunnitellut pienen piikikkään postauksen, tulkaahan siis kyläilemään jos vietätte ruutuaikaa. :) Heipat hetkeksi! :)

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg