Hola ystäväiseni! Sain nipun Habitare 2015 -messulippuja, jotka arvon kahden lipun setteinä - yksi sinulle ja yksi ystävällesi. :) Arvottavia lippupaketteja on jaossa kaksi ja arvonta-aikaa on huomiseen eli perjantaihin klo 20.00 asti...

HABITARE2015_VOITALIPUT.jpg

Tänä vuonna Habitare -messut tarjoavat ohjelmaa myös äänentoistosta ja kotiteatterijutuista kiinnostuneille miehille HIFI Expojen muodossa, joten oman miehen houkutteleminen messuille on entistä helpompaa. ;) Itse suosittelen käyntipäiväksi torstaita, jolloin Habitaren tarjonnasta voi nauttia peräti klo 20 asti. Late Night Shoppingiksi kutsuttu torstai-ilta tarjoilee erityisen kivoja juttuja kaikille kotisisustajille ja designin maailmaan hullaantuneille klo 17 alkaen. :)

Arvontaan voit osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoisen puumerkkisi huomisiltaan klo 20:00 mennessä. :) Arvonnan voittajia huhuilen blogissani heti lauantaina, joten muistathan olla kuulolla! :)

Mukavaa torstaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Habitare 2015)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg