Villakangastakkia ei vielä hetkeen tarvita, vaikka takkikauppa käykin jo kuumana. Itsekin olin ajoissa liikenteessä ja vaihdoin lähes lennosta virheostokseksi todetun Marimekon takin tähän ihanan rentoon Tiger of Swedenin Kelli Coat -villakangastakkiin. Vastaavanlaisen Cayla Coat -nimisen takin löysin ja ostin myös viime syksynä, mutta siinä ilmenneen vetskarivian vuoksi jouduin palautuspuuhiin... oma kokoni oli valmistajaltakin loppuunmyyty ja jäin silloin ikävästi nuolemaan näppejäni. Nyt oli kuitenkin onni matkassa ja onnistuin nappaamaan sen ainokaisen omaa kokoani olevan mustan Kelli Coatin, jippidii. :) 

Omakotivalkoinen_25082015_6792_2.jpg

Omakotivalkoinen_25082015_6787.jpg

Omakotivalkoinen_25082015_6808.jpg

Omakotivalkoinen_25082015_6802.jpg

Omakotivalkoinen_25082015_6805.jpg

Villakangastakki Tiger of Sweden Kelli Coat, nahkanilkkurit Vagabond Code, pillifarkut Zara Basic, huivi Tiger of Sweden Orelle Scarf, huulipuna ja kynsilakka Dior Rouge 999 Red Royalty

Tiger of Swedenin Kelli Coat on hivenen unisex -mallinen, vaikkakin sen yläosassa on otettu huomioon naiselliset muodot. :) Polvipituisessa takissa on painonapillinen pystykaulus sekä viistosti kulkeva vetoketju. Materiaali on 80% villaa ja 20% polyamidia, sisäpuolella on musta vuorikangas, joka on vartalon kohdilta 100% viskoosia ja hihoista 100% polyesteria. Takki on varmasti lämmin jopa pakkaskeleillä ja lähempi tarkastelu kertoo sen olevan erittäin laadukkaasti valmistettu, ommeltu ja viimeistelty. Uskon ja toivon että se kestää aktiivista käyttöä useita vuosia... ♥

Loppuviikosta on tulossa lisää monen toivomia asukuvia, tosin vain yhden isomman ja useamman asukokonaisuuden sisältävän postauksen muodossa. :) Ihanaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg