Tanskalaisen Design Lettersin valmistama Arne Jacobsen -fonttituotevaikoima kasvoi tänä syksynä lukuisilla uutuuksilla, joiden joukosta löytyy nyt myös lapsille suunnattuja hauskoja tuotteita. Arne-aakkosfanina ilahduin erityisesti numeroiduista mustavalkoisista maljakoista, sekä Brainstorm -muistiosta, joka olisi kätevä esim viikottaisten ruokalistojen laatimiseen. :)

DesignLettersDecorationNews.jpg

Sisustuspuolella uutuutuotteita on yhteensä 5 - kaksi eri kokoista numeromaljakkoa, kaksi tarjoiluun sopivaa numeroitua melamiinista valmistettua lautasta sekä raidallinen Happy Birthday -pöytäliina. Arne Jacobsen suunnitteli numerofontin vuonna 1937 ja edelleenkin se näyttää nykyaikaiselta ja tyylikkäältä. 

DESIGNLETTERS_OFFICENEWS.jpg

Toimistotarvikkeiden määrä lisääntyy tuntuvasti näiden uusien ihanuuksien myötä. Kalenterin ja Brainstorm -muistion lisäksi on saatavana numeroituja nastoja, Actions -toimintasuunnitelmakirjanen, Sketch Book -luonnoslehtiö sekä aakkosilla A-Z koristeltu pienempi muistio. Tuore seinäkalenterikin on saatavana tulevalle kaudelle. :)

DesignLettersKidsNews.jpg

Lapsia on muistettu omalla kokoelmalla - suurella seinälle ripustettavalla piirustuslehtiöllä, puuvärikynäpakkauksella sekä Charlie Chaplin -tyylisillä seinätarroilla, joista voi seurata lapsen kasvua. 

ArneJacobsen_tyyny.jpg

Kaikista ihanin on kuitenkin tämä akkostyynynpäällinen, jossa komeilee Arne Jacobsenin ajattomuutta symbolisoiva A. Tyynyn takapuolella on suloinen Good Night -teksti, mutta koon 65x65cm kokoinen tyyny sopii makuuhuone-viboistaan huolimatta myös kodin muihin tiloihin. Tämmöinen olisi ihana heittää keskelle sänkyä, tai sohvan nurkkaan. ♥

Design Lettersin uutuudet löytyvät kokonaisuudessaan Scandinavian Design Centerin verkkokaupasta jo nyt, ja syksyn mittaan niitä putkahtelee myyntiin myös muualle. :)

Aurinkoista päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Design Letters & Friends / Press release)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg