Erilaiset vihersisustusratkaisut innostavat minua edelleen... Uusin löytöni on ruotsalaisen A2:n Smålandissa valmistamat Street Multi Unit -hyllystöt, joista löytyy omat kolosensa viherkasveille ja kukille. Hyllyt koostuvat moduuleista, joista voi pinota tarpeidensa mukaisen kokonaisuuden esimerkiksi lehtien, kirjojen, kaukosäätimien ja viherkasvien säilytykseen olohuoneessa. Multi Unit -hyllyt on valmistettu maalatusta teräksestä, joka kestää hyvin kulutusta, kosteutta sekä käyttöä. 

A2_Street_3.jpg

 

A2_Street_1.jpg

A2_Street_2.jpg

 

A2_Street_4.jpg

A2_Street_77.jpg

At_Street_Multi_Units.jpg

Street_20.jpg

Street_21.jpg

Street_22.jpg

Olohuone kaipaisi yhtä Multi Unit -hyllyä, mutta ostopaikkoja on hyvin rajoitetusti, Suomessa virallisena jälleenmyyjänä toimii vain Skanno. Scandinavian Design Centerillä näitä on ollut valikoimassaan, mutta ovat sittemmin jo ehtineet poistua myynnistä. Myös hinta on hieman suolainen, keskikokoinen (4 osaa) moduulisetti noin 500€, jonka vuoksi tälläisen ostamista on harkittava hyvin pitkään ja hartaasti. Yritin mielessäni jo keksiä keinoa, miten vastaavan hyllyn voisi itse tuunata esim Ikean kalusteiden osista, mutta minun luovuudellani en ongelmaa saanut ratkaistua. :) Otan mieluusti apua vastaan jos teillä viisaammilla tuunailijoilla on jakaa vinkkejä tämmöisen rakenteluun (toteutus oltava ilman omaa verstasta). ♥

Aurinkoista iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: A2 / a2designers.se)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg