Lisäsin olohuoneesta pois nappaamani String Pocket -hyllyt keittiössä olevan hyllyrivin alle testatakseni miltä korkeampi hyllykokonaisuus näyttäisi. En tahtonut tehdä seinään ylimääräisiä reikiä ennen kuin olen satavarma siitä että tykkään tästä kokonaisuudesta, sen vuoksi sivulaidat roikkuvat tällä hetkellä ylimpien kiinnitysruuvien varassa. :)

Omakotivalkoinen_08082015_6359_2.jpg

Omakotivalkoinen_08082015_6347.jpg

Omakotivalkoinen_08082015_6349.jpg

Ajattelin makustella tätä asiaa pari päivää ja katsoa mihin suuntaan päätökseni kallistuu. Olisihan tuossa korkeammassa hyllystössä omat hyvät hyvät puolensa, varsinkin orkidea näyttää minusta todella kivalta uudella väliaikaisella paikallaan. :) Mitä mieltä sinä olet? Onko vanhassa vara parempi?  

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg