Huhheijakkaa... heinäkuu tuli ja meni, ja niin meni myös lomarahatkin. :) Lompakko ei ihan tyhjyyttään sentään loista, mutta sen verran tuli törsättyä että myönnän rehellisesti tässä ja nyt, että ahistaa. Tein omasta mielestäni onneksi järkeviä ja harkittuja hankintoja, vaikka heräteostoksina löytyneitä juttuja joukkoon mahtuikin mm. Marimekon takki ja Vagabondin kengät. :D

Omakotivalkoinen_Kuukaudenshoppailut_hei

KuukaudenShoppailut_heinakuu_sisustus.jp

Aloitetaan purkaamaan vyyhtiä sisustuspuolen jutuilla, joiden osalta rahanmeno ei haittaa yhtään. :) BEdesignin Deer -seinähyllyn suhteen tein ostamattajättämispäätöksen, mutta peruin sen välittömästi nähtyäni Asuntomessuilla tammisen samanlaisen kaunokaisen... siltä seisomalta ihastukseni syventyi rakkaudeksi. ♥ Muita sisustusostoksia tein maltillisesti - Marimekon Kullervo -keittiöpyyhe löytyi Sokokselta ja kasa viherkasveja sekä kukkia vähän sieltä täältä, kukkakaupoista ruokamarketteihin. Pellavapyyhkeitä olin tilaamassa neljästi, mutta pistin asian hetkeksi vielä hautumaan ja hyvä niin. :)

KuukaudenShoppailut_heinakuu_pukeutumine

Olen etsinyt hyvälaatuista, istuvaa ja nättiä villakangastakkia pienen ikuisuuden ja parin viime vuoden aikana olen löytänyt vain yhden mallin, joka miellytti silmää. Kyseessä oli viimevuotinen Tiger of Swedenin takki, joka kuitenkin palautui takaisin vetskarivian takia. Nyt sattuman kautta satuin olemaan oikeassa paikassa oikeaa aikaan (pitkä ja tylsä tarina :)) ja Marimekon Kompakti -takki lähti kassan kautta mukaani. Takki on malliltaan todella kaunis ja materiaaliltaan 80% puhdasta villaa, mutta kotona sitä sovittaessani aloin epäröimään sen kanssa - onko takki sittenkin minulle liian pitkä (ylettyy puoleen pohkeeseen) ja hartioista liian väljä... Voi olla että päädyn palauttamaan takin takaisin kauppaan, sen verran arvokas se nimittäin on ettei epäilyksen häilyvää haituvaa saisi tämän hintaluokan takin kanssa ilmaantua. :)

Vagabondin kengät ovat samanmoisen sattuman ansiota kuin takkikin. :) Satuin kiinnittämään huomioni Kookengän oviaukossa olleisiin mustiin citylenkkareihin (juups, olen yrittänyt avartaa maailmankatsomustani ja käynyt sovittelemassa muutamia citylenkkareita teidän lukijoiden suosituksesta :D) ja suuntasin sisälle kauppaan. Ulos tulin pussin kanssa, joka sisälsi citylenkkareiden sijaan nämä Vagabondin syysmallistoon kuuluvat supertyylikkäät, mutta sopivan rennot matalapohjaiset nilkkurit. Näitä R-A-K-A-S-T-A-N! ♥

KuukaudenShoppailut_heinakuu_kosmetiikka

Kosmetiikkatuotteita ostelen yleensä hyvin vähän, käytän aina vanhan loppuun ennen kuin ostan uutta tilalle. Näin tälläkin kertaa, vaikka määrä ylittääkin normikuukauden hankintarajat heittämällä. Vanha Diorin luottopuuterini korvaantui uudella Dior Nude Air -sarjan puuterilla ja samassa yhteydessä ostin myös Diorin monikäyttöisen luomiväripaletin. Chanelin N°5 Premiér -tuoksun ostin lähes 4kk harkinnan jälkeen, vuodenpäiväthän ehdin jo ilman hajuvesiä ollakin. :) Premiér on minulla käytössä pääasiassa ilta- ja menotuoksuna, arkena tuoksun tylsästi suihkunraikkaalta, eli Doven suihkusaippualta ja Erittäin Hieno Suomalainen -sarjan shampoolta ja hoitoaineelta, jota ostin uuden purnukan. Tytölle ostin hänen toiveestaan Disney Frozen -sarjan 2in1 -shampoon ja sekä erillisen Olof -lumiukon kuvalla varustetun suihkusaippuan. :)

KuukaudenShoppailut_heinakuu_sekalaiset.

Sekalaiseen kategoriaan kuuluu tytön omilla rahoillaan ostamansa Frozen -legolinna sekä minun ostamani Frozen -puuvärikynäsetti (Prismasta, 3,95€, todella surkealaatuinen, älkää ostako tätä!) ja uusi Top Model -suunnittelukirja, joita hän rakastaa. Muita kummallisuuksia edustaa mustat muoviset muuttolaatikot, joita näppäilin Tuontitukun tarjoushinnalla kotimatkalle 12kpl. :)

Että semmonen shoppailukuukausi takana... :) Elokuussa on tarkoitus tasapainottaa talousasiat ja pitää kurssi plussan puolella. :) Iloista iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg