Sain Suomen Voimistelutuotteelta yhteydenoton heidän vasta lanseerattuun valkoiseen voimistelutuotesarjaansa liittyen. Uutuussarjaan kuuluu puolapuut, voimistelurenkaat, trapetsitanko sekä nojapuut. Tuotteet valmistetaan Suomessa kotimaisuutta vaalien ja puuta pääasiallisena valmistusmateriaalina käyttäen. Pieni telinevoimistelija sisälläni heräsi 20 taukovuoden jälkeen, ja koska oma tyttönikin on jo pitkään ollut kiinnostunut telinevoimistelusta, tartuin heidän yhteistyötarjoukseensa hymyssä suin. :) Kotivoimistelu on loistava keino kannustaa lapsia (ja aikuisiakin) liikkumaan, ja tämä kotikäyttöön soveltuva kotimainen tuotesarja mahdollistaa liikunnalliset leikkihetket koko perheen kesken. ♥

Omakotivalkoinen_Voimistelurenkaatfi_300

Omakotivalkoinen_Voimistelurenkaatfi_300

Omakotivalkoinen_Voimistelurenkaatfi_300

Puolapuut sopivat erinomaisesti myös aikuisten treenaamiseen ja venyttelyn tueksi. Mies pääsi heti ensimmäisenä testaamaan leuanvetoa, vatsalihasliikkeitä sekä selän venytystä ja seuraavan päivän tuskaisesta huokailusta päätellen treeni oli tälle kuntosalisankarille erittäin tehokas. :) Itse olen hyödyntänyt puolapuita venyttelyssä sekä tehnyt tankobalettiharjoituksia yksin sekä tytön kanssa. Tyttö vuorostaan temppuilee leikin kautta, opettelee mm. käsilläseisontaa tyynypinon avustuksella. :)

Omakotivalkoinen_Voimistelurenkaatfi_300

Omakotivalkoinen_Voimistelurenkaatfi_300

Omakotivalkoinen_Voimistelurenkaatfi_300

Voimistelurenkailla keinuminen on loistavaa käsilihastreeniä. Mies näissäkin vetelee leukoja, mutta itse olen varovaisempi olkanivelen luksaation vuoksi ja lähinnä toimin vain tytön henkilökohtaisena avustajana, ainakin toistaiseksi. :) Kätevän sormipikalukon ansiosta hihnoja on helppo säätää käyttäjän pituuden mukaan. 

Omakotivalkoinen_Voimistelurenkaatfi_300

Omakotivalkoinen_Voimistelurenkaatfi_300

Omakotivalkoinen_Voimistelurenkaatfi_300

Kotivoimisteluun sopivat mininojapuut harjoittavat tasapainoa ja buustaavat mm. punnerrusharjoituksia. Mies omi nämä heti itselleen ja kutsui kaverinsakin kokeilemaan niiden vaikutusta punnerrussarjoihin. :) Itse hyödynnän nojapuita käsien varassa voimailtaviin astangajoogaliikkeisiin sekä rääkkiliike lankun tekemiseen, jotta saan vaihtelua liikeratoihin ja painopisteisiin. :)

Omakotivalkoinen_Voimistelurenkaatfi_300

Omakotivalkoinen_Voimistelurenkaatfi_300

Omakotivalkoinen_Voimistelurenkaatfi_300

Trapetsista on tullut tytön suosikki, hän kieppuisi, keinuisi ja roikkuisi siinä 24/7. :) Trapetsi sopii renkaiden ja puolapuiden lailla leuanvetoihin, sen tasapainoa ja lihasvoimaa kasvattava vaikutus todella tuntuu koko kropassa ja saa keskivartalon syvimmätkin lihassäikeet kiristymään. :) Viikonloppu on mennyt vilistänyt näiden vempainten kanssa touhutessa ja varsinkin vatsalihaksista huomaa että jotain uudenlaista on tehty... hyvä että pystyn edes nauramaan, kun juilii kyljistä ja alavatsan lihaksista niin mojovasti. :) 

Lisätietoja ja asennusohjeita kotikäyttöön soveltuvista voimistelusarjan tuotteista löydät Suomen Voimistelutuotteen verkkokaupasta:

www.voimistelutuote.fi

Treenivinkkejä, tarjouksia ja tuotearvontoja löydät vuorostaan heidän Facebook-sivultaan: 

www.facebook.com/Voimistelurenkaat

Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille!

EDIT: Minulla on iloisia uutisia kaikille kotikäyttöön soveltuvista voimisteluvälineistä kiinnostuneille, Suomen Voimistelutuote nimittäin tarjoaa kaikille lukijoilleni 10% alennuksen voimistelutuote.fi -verkkokaupasta 8.9.2015 mennessä tehtyihin tilauksiin. :) Alennuksen saa täyttämällä tilauslomakkeen viestikenttään alennuskoodin: OMA KOTI VALKOINEN

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Suomen Voimistelutuote)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg