Saksassa pääkonttoriansa pitävä designtalo NORR11 yhdistää skandinaavisen muotoilun, japanilaisen minimalistisen ajattelutavan sekä saksalaisen klassisen bauhaus-tyylin monipuoliseksi tuotevalikoimaksi. Heidän tuotesuunnitelijansa tulevat Islannista, Norjasta, Saksasta sekä Tanskasta, kuuluisin heistä lieneen legendaarinen Verner Panton. Uutta olohuoneen pöytää etsiessäni päädyin heidän sivuilleen ja ihastuimme molemmat miehen kanssa tähän Coffee Table Tray -tarjotinpöytään. ♥

Norr11_coffeetabletraywhite.jpgprodotti-87808-prelf75c89ccbf9b44a28e0ab

Pöytä valmistetaan käsityönä massiivitammesta ja sen on suunnitellut norjalainen Knut Bendig Humlevik yhteistyössä tanskalaisen Rune Krøjgaardin kanssa. Pöytä on saanut inspiraationsa perinteisestä japanilaisesta sisustuskulttuurista, jossa suositaan selkeitä matalia linjoja sekä aitoja materiaaleja - jylhä pohjoinen yksinkertaisuus yhdistyy käytännölliseen itämaisuuteen. ♥

Norr11_CoffeeTableTrayblack.jpgprodotti-87808-prele1566f3c1f244a4092d71

Tarjotinpöytien suosio kasvoi räjähdysmäisesti vuonna 2013 ja on jatkanut nousujohteisena tähän päivään saakka. Useimmat irroitettavalla tarjotinkannella varustetut pöydät valmistetaan teräksestä, kuten Hayn Tray, ja tämä massiivipuinen NORR11 Tray -pöytä on virkistävää vaihtelua teräksen rinnalla. Virtaviivainen ja kulmikas muoto pehmenee materiaalin myötä, tämmöinen valkoinen meille kiitos heti nyt! :)

EDIT: Herttileerinen, minähän olen ihastellut tätä pöytää livenäkin. :) CASA Bloggaajien viime marraskuisella Tallinnan matkalla, missä piipahdimme Checklist Heidin ja White & Fresh Irinan kanssa seikkailemassa ja löysimme itsemme NORR11 showroomilta. Silloin totesin ystävilleni että tämä pöytähän on ziljoonakertaa hienompi kuin Hayn Tray... Miten tuon olin unohtanutkaan. :)

Kivaa tiistaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: NORR11)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg