Olen koko kesän kuivannut pyykit narulla ja tältä meillä näyttää kolmena päivänä viikossa. :) Pyykkipäivät ovat tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin - tiistaina ja sunnuntaina pestään tummaa ja värillistä pyykkiä, ja torstaina (kuten tänäänkin) vaaleaa pyykkiä. Torstaina pyöräytän yleensä myös yhden koneellisen pyyhepyykkiä, vaaleaa sekin. Olemme ottaneet rutiiniksi myös lakananvaihtosunnuntain, eli sunnuntaina pestään yhteensä kolme koneellista pyykkiä, joista viimeisen eli tytön lakanat kuivatan koneella tilanpuuteen vuoksi.

Omakotivalkoinen_06082015_6321_2.jpg

Omakotivalkoinen_06082015_6326_2.jpg

Koziolin Bottichelli muovivati toimii ripustettavien pyykkien kantokoppana ja kun alle laittaa jakkaran, ei tarvitse erikseen kyyristellä pyykkiä poimiakseen. Kuivaustelineeseen mahtuu kolmen koneellisen verran vaatetta, kun asettelee ne tarkoin ja hyödyntää myös telineen reunukset. Pyyhe- ja lakanapyykkiä ripustettaessa siirrän puolikuivat vaatteet yleensä siivekkeisiin, näin teline pysyy tasapainossa ja isolle pyykille jää riittävästi tilaa telineen keskelle. Parempiakin telineitä olisi olemassa, mutta en näe syytä vaihtaa tätä nykyistä telinettä toiseen, sillä talven tultua siirryn taas rumpukuivaukseen. :)

Omakotivalkoinen_06082015_6327.jpg

Omakotivalkoinen_06082015_6332_2.jpg

Jakkaroiden paikka on sohvan vieressä pinossa silloin kun niitä ei tarvita. Näin ne ovat kätevästi läsnä sekä keittiössä että olohuoneessa, ja tarvittaessa voin käyttää niitä laskutasona. Sohvan vieressä on myös karvakorvan lempipaikka silloin kun olemme kotosalla. Poissaollessamme koira makoilee visusti eteisessä päivystämässä koska tulemme kotiin. :)

Omakotivalkoinen_06082015_6336.jpg

Täytetty teline on usein tuossa kylpyhuonesyvennyksen ja tytön huoneen välissä, jos vaan on pienikin mahdollisuus että joku haluaa mennä suihkuun ennen iltaa. Muussa tapauksessa sen paikka on kylpyhuoneessa. Nättihän tuo häkkyrä ei ole, mutta kyllä sitä kestää kolmena päivänä viikossa siinä katsella. :) Jos kävisi niin että joku vieras-vieras tulisi kylään, niin raivaisin telineen kyllä kylppärin puolelle jemmaan. Yleensä meidän vieraat ovat tuttuja ja turvallisia tyyppejä, joiden visiteeramisen vuoksi ei tarvitse tarttua edes imuriin, riittää kun pistää kaffet tulemaan. :D

Tämmöinen arkisempaa eloa edustava kotipostaus tällä kertaa. :) Aurinkoista torstaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg