Lukijani Elli ja Rouva K esittivät minulle viime viikolla toiveen kenkäpostauksesta, jossa kuvaisin jalassani kaikki uudet kenkäostokseni sekä muutamia muitakin menomonoja, usein nähtyjä Conversen tennareita lukuunottamatta. Sujauttelin iltasella eri kenkuleita jalkoihini, värväsin tytön painamaan puolestani kameran laukaisunappulaa, ja tämmöinen on kenkäsaaliini... :)

Omakotivalkoinen_19082015_6700_2.jpg

Omakotivalkoinen_19082015_6697.jpg

Omakotivalkoinen_19082015_6698.jpg

Omistan tasan yhdet korkkarit ja ne ovat nämä Zaran vuoden 2013 pikkujouluja varten ostamani tekomokkanahkaiset yksilöt. Hintaa oli muistaakseni 39,95 ja kengät ovat palvelleet minua tuplasti hintansa verran. Ne ovat äärettömän mukavat jalassa, korko on maltillinen ja lesti omaan jalkaani sopivan leveä. Kärki on kauniin pyöreä ja malli ajaton, sopivat sekä farkkujen ja t-paidan että juhlamekon kanssa. Käytönjälkiä kengistä löytyy jonkin verran, toinen korko on ottanut kipeää mukulakivikaduilla ja jäipä vasen jalkani kerran jumiin kaupan ovensuussa olleeseen teräsritiläänkin, se oli nolo hetki se. :D :D Lähes samanlainen korkkarimalli ilmestyi Zaraan myyntiin pari viikkoa sitten, joten jos kaipaat edullisia peruskorkkareita, suosittelen lämpimästi visiittiä Zaraan. :)

Omakotivalkoinen_19082015_772671.jpg

Omakotivalkoinen_19082015_6688.jpg

Omakotivalkoinen_19082015_6690.jpg

Seuraavana vuorossa on Footwaylta tilaamani Tiger of Swedenin Kicki -ballerinat. Materiaali on aitoa nahkaa ja sisäpohjassa on ihanan joustava pehmike, joka saa askeleen tuntumaan pumpuliselta. Laadukas pyöreäkärkinen perusballerina arkimenoon farkkujen, suorien housujen ja mekkojen kanssa käytettäväksi. 

Omakotivalkoinen_19082015_6692.jpg

Omakotivalkoinen_19082015_6695.jpg

Tory Burchin Reva -ballerinat ovat kenkäkokoelmani kallein aarre ja näitä pidän kuin kukkaa kämmenellä. ♥ Uudet Tiger of Swedenit tulivat paikkaamaan näitä arkikäyttöön ja Toryt pääsevät jalkaani lähinnä erikoistapauksissa, eli tilanteissa joissa voin korvata korkkarit ballerinoilla. Materiaali näissäkin on aitoa nahkaa, kultainen logomerkki kengän päällä tuo säväyksen tyylikkyyttä ja juhlavuutta. 

Omakotivalkoinen_19082015_6702.jpg

Omakotivalkoinen_19082015_6703.jpg

Omakotivalkoinen_19082015_6704.jpg

Etsiskelin mustia siistimpään asukokonaisuuteen sopivia tennareita ja sovittelin näitä Vagabondeja heidän omassa liikkeessään pariin otteeseen. Kenkä oli kuin unelma jalassa, juuri oikea lesti ja erikoisjoustava askelta pehmentävä pohja, mutta koska saatavana oli vain valkoisia, jätin ne kiltisti kauppaan. Footwayn verkkokaupassa ballerinoja selatessani silmiini osui samaiset Vagabondin Rose -tennarit mustana, eikä tarvinnut kahta kertaa miettiä ostanko nämä vai enkö. :) Uudet tennarini ovat olleet parin viikon ajan jalassa päivittäin ja ne ovat ehdottomasti mukavimmat kengät joita olen koskaan omistanut. ♥

Omakotivalkoinen_19082015_6714.jpg

Omakotivalkoinen_19082015_6716.jpg

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä vuoronsa saa Vagabondin Code -nilkkurit, jotka löytyivät Kookengän myymälästä. Näiden suhteen vatvoin pari tuntia ja käväisin kahvilla sovituksen ja ostotoimenpiteen välissä, selaten samalla Pinterestistä ja Instagramista asuinspiraatiokuvia erilaisista nilkkureista. :) Hyvin harvoin löydän sellaisia kenkiä, jotka ovat tarpeeksi siroja, malliltaan riittävän yksinkertaisia ja jalassa mukavan tuntuisia, joten pakkohan nämäkin oli sitten ostaa vaikkei nilkkurit olleetkaan ostoslistallani. :) Aitonahkaiset, naiselliset ja kauniit kengät sopivat upeasti yhteen mustien pillifarkkujeni (kuvassa jalassa) ja Tiger of Swedenin Kelli Coat -villakangastakkini kanssa... r-a-k-a-s-t-a-n! ♥

Näiden lisäksi omistan Hunterin vuorelliset Sandhurst Savoy -kumpparit, Din Skon nahkaiset ylipolvensaappaat, vedenkestävää kumia olevat Mulberry Jelly Bayswater -ballerinat sekä kasan Conversen tennareita. :)

Ihanaa illanjatkoa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg