Syyskuu on kohta jo ovella ja syksyiset sisustusideat ovat vallanneet mielen. :) Omistan tällä hetkellä kolme valkoista torkkupeittoa, joista kaksi majailevat parvekkeella ja parhaat päivänsä nähneitä. Risat peitot joutavat lumppukeräykseen pakkasten saavuttua, joten olohuoneeseen olisi löydettävä toinen viltti, että miehellekin olisi omansa. :) Taloustilanne on syyskuun osalta kuitenkin tiukkaakin tiukempi, joten torkkupeiton ostaminen siirtyneen lokakuulle... Tapani mukaan olen kuitenkin ajoissa liikenteessä ja kartoitin jo valmiiksi potentiaaliset vaihtoehdot uudeksi torkkupeitoksi. Ja mistäs sitä tietää vaikka New Yorkin matkabudjettini jäisikin osittain käyttämättä, silloin pääsisin vilttiostoksille jo ensi kuun puolella. :) 

HarmaatTorkkupeitot.jpg

1. Skargaarden vaaleanharmaa, 2. Skargaarden tummanharmaa, 3. Balmuir kasmirpeite, 4. Ellos Home torkkupeitto

Gantin valkoisen palmikkoneule-vilttini pariksi sopisi maskuliinisempi versio, suosikkejani ovat Skargaardenin vaalean- ja tummanharmaat torkkupeitot, jotka on kantattu patinoituneella nahalla. ♥ Tuttu ja turvallinen ikisuosikkini Balmuir keikkuu listallani, niin kuin joka syksy vuodesta 2012 asti. :) Kasmirvillasta valmistettuun vilttiin on varmasti ihana kääriytyä pimeinä pakkasiltoina, mutta värivalinnan tekeminen... se on liian vaikeaa. :) Edullisempaa hintaluokkaa on kuvan keskellä sijaitseva tummanharmaa Ellos Homen torkkupeite, sellaiseen saattaisi pennoset jopa riittääkin...

Mustat_torkkupeitot.jpg

1. Artek Siena huopa, 2. Skagerak torkkupeitto, 3. Louise Roe Sailor Knit, 4. Marimekko Räsymatto

Artekin Siena -kuosilla varustettu huopa on ihana, mutta valkoisen sävy on harmahtava ja sen vuoksi tämä on epätodennäköinen valinta. Myös Marimekon Räsymatto vilttissä on sama ongelma, mutta haaveillahan onneksi aina saa. :) Kuvan yläreunassa oleva pikimusta Skagerakin torkkupeitto saa minulta täydet 10 pistettä, se on ihanan pehmoista ja hieman painavaa puuvillaa, yksinkertainen ja sisustukseen sellaisenaan sopiva. Louise Roen Sailor Knit on myös kiva, muhkeaa pallomaista neulosta. ♥

Syyskuun_ostoslistalla.jpg

Nur Tray -tarjotin, Arabia Koko -vadit (M), Varjoviikuna valkoisessa ruukussa, Menu Carrie -lyhty

Jotta syksyn paras sisustuskuukausi ei kävisi liian helpoksi, on minulla muitakin ostoslistalle päätyneitä tuotteita. :) Ihan ykkösenä on pitkulainen Nur Tray -tarjotin, joka tulisi keittiön tasolle korvaamaan maustemyllyjen alla olevaa neliskanttista Hay Tray - minitarjotinta. Pitkulainen tarjotin säästäisi työskentelytilaa syvyyssuunnassa, mikä on erittäin tarpeellinen muutos. Menun Carrie -lyhtyyn ihastuin jo kesällä ja haluaisin todella kovasti tuollaisen kaunokaisen valaisemaan iltoja olohuoneeseen. Lyhtyä voi käyttää myös maljakkona sekä pienen viherkasvin kasvihuoneena, joten se olisi monikäyttöinen mutta valitettavasti ei lainkaan tarpeellinen eikä sen vuoksi perusteltavissa oleva ostos. Varjoviikuna on myös ikuinen ostokohde, vieläkään en ole sitä hankkinut ja todennäköisesti haaveilen siitä tulevissakin ostoslistapostauksissani. :) Arabian Koko -sarjan M-kokoiset vadit sen sijaan aion mahduttaa syyskuun hankintoihini, Iittalan Teemat saavat väistyä näiden tieltä ja pääsen väkertämään aikaisempaakin kauniimpia kattauksia katelautasineen kaikkineen. :) 

Iloista lauantai-illan jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Nur, Skargaarden, Balmuir, Ellos, Arabia, Plantagen, Menu, Artek, Marimekko, Skagerak, Louise Roe. Postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg