Etsiskelin S-koukkuihin ripustettavia pussukoita sekä paperipusseja, ja löysin itseni ruotsalaisen Tellkiddon sivuilta ihailemasta nallen nassuilla kuvioituja isoja paperisäkkejä. Vaikka yritänkin pihistellä ja vältellä heräteostoksia, on minun ehkä pakko tilata yksi tuollainen nallepussukka tytön pehmoleluille. ♥ Ensimmäinen kuva toimii myös loistavana aasinsiltana huomisen postaukseen, mutten paljasta teille vielä asiayhteydestä enempää.... :)

sack4.jpg

Tellkiddo_paperbags.jpg

Nallenaamoja on kaksi erilaista, toinen on iloisena hereillä ja toinen haaveilevasti uinumassa. :) Myös alla oleva aakkospussi olisi ihana, päätä näistä nyt sitten mikä olisi paras... Tuttu tunne varmasti monelle sisustajalle. :)

ABC-paperipussi-Tellkiddo1.jpg

Lisäksi haluan kiittää kaikkia Habitare 2015 -messulippupakettien arvontaan osallistuneita! ♥ Random.orgin arvontakone arpoi voittajaksi nimimerkeillä Vihreän väen tarinoita ja Tia kommentoineet lukijat! :) 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-08-29%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-08-29%20koht

Onnea voittajille! Otattehan Tia ja Vihreän väen O & J pikimmiten yhteyttä minuun sähköpostitse osoitteeseen miia@omakotivalkoinen.fi. :) Mikäli voittajista ei kuulu ensi viikon tiistaihin 1.9.2015 mennessä, arvon voittajat uudestaan!

Valmistelen teille toisen postauksen illaksi, joten olkaahan kaikki Artekista, Alvar Aallosta ja kotimaisesta designista kiinnostuneet kuulolla noin klo 21 aikaan! :)

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg