Lukijani Hanna on palailemassa äippäloman jälkeen takaisin työelämään ja hän toivoi minulta postausta tyylikkäistä rannekelloista sekä nahkaisista laukuista. Meidän tyylimme ovat samankaltaiset, tykkäämme molemmat pelkistetyistä tuotteista sekä mustasta ja valkoisesta väristä. Olen reilun viikon selaillut eri nettikauppojen kellovalikoimia läpi ja löysin yllättävänkin monta kivaa rannekelloa, jotka kelpuuttaisin omaankin garderooppiini. Koska tuotteita tuli bongattua niin monta, jaan kello- ja laukkupoimintani kahteen eri postaukseen... aloittaen kauniista kelloista. :)

Kellot_blackwhitesilver.jpg

1. Daniel Wellington Sheffield 0608DW, 2. DKNY NY8756, 3. Marc Jacobs MBM3205, 4. Marc Jacobs MBM4523, 5. Michael Kors MK5076, 6. Karen Millen KM133W, 7. Michael Kors MK5161

Olen aikaisemmin ollut vannoutunut keltakullan kannattaja, mutta viime aikoina olen huomannut ihastelevani myös hopean ja teräksen sävyjä. Kelloissa tykkään yksinkertaisista ja selkeistä muodoista, välttelen yleensä kaikenlaisia logoja sekä kimaltavaa blingblingiä, joka valitettavasti luo omassa päässäni mielikuvan tyylittömyydestä. Arvokkaat timantit ovat tietysti asia erikseen, mutta halpismerkkien feikkitimanttikellojen ja -korujen yleistyminen ovat saaneet minut kaihtamaan kaikenlaista välkettä ja säihkettä. Diamonds are forever, but not in my case. :)

Logokellojen osalta on yksi poikkeus josta tykkään kovasti - Marc by Marc Jacobsin mallit, joissa brändinimi kulkee kaarevasti kellotaulussa. En osaa eritellä mikä tuossa asettelussa minua viehättää niin kovasti, mutta tykkään todella paljon teräksisestä MBM3205 -kellosta (nro 3.). Korukellot eivät myöskään minua pahemmin sykähdytä, ne ovat usein hyvin koristeellisia ja liiallisella kimalluksella höystettyjä. DKNY:n hyvin pelkistetty NY8756 -rannekorukello (nro 2.) saa sen sijaan minulta täydet pisteet, tuosta ei yksinkertaisemmaksi kello voi enää muuttua. ♥

Kellot_Blackwhitegold.jpg

1. Daniel Wellington Sheffield 0508DW, 2. DKNY NY2140 Beekman, 3. Marc Jacobs MBM3206, 4. Marc Jacobs MBM1150, 5. Michael Kors MK4295 Slim Runway, 6. Michael Kors Oversized MK8077, 7. Marc Jacobs MBM1154

Kultaiselta osastolta löytyy monta samaa kelloa kuin hopealistaltakin - Tyylikkääseen arkeen sopivaa Daniel Wellingtonin Sheffieldiä sekä Marc Jacobsia. Tähän listaan poimin myös sen ainoan kellon jonka itse omistan, koruna käyttämäni Michael Korsin Oversized MK8077:n (nro 6.). 

Rannekorut_silvergold.jpg

Kellojen kanssa ei useinkaan tarvita lisähöystettä, mutta Daniel Wellingtonin kaltaisten arkeen sopivien kellojen kanssa ohut ja simppeli rannekoru näyttää mielestäni todella hyvältä. Sirolla rannekorulla saa myös muutettua arkisen kellon juhlavammaksi, tämä on kätevä niksi varsinkin sellaisiin päiviin kun lähtee suoraan työpaikalta juhlimaan. 

DanielWellingtonSheffield.jpg

(Kuvat: Daniel Wellington)

Laukkupostaus on hyvää vauhtia valmistumassa ja saan sen julkaistua viimeistään huomenissa. :) Illemmalle olen kaavaillut sisustusaiheista postausta, mikäli vaan ehdin leffaillan jälkeen istumaan alas näppäilemään teille kuviin sopivat tekstit. :) Nauttikaahan auringosta ja lauantaipäivän rentoilusta!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Daniel Wellington, Michael Kors, Marc Jacobs, Karen Millen, DKNY, Efva Attling, Macy´s. Postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg