Käyn aina silloin tällöin kurkkimassa The White Companyn sivuja, ja joka kerta mukaan tarttuu aimo annos inspiraatiota ja ideoita. Tällä kertaa ihastuin kirkkaisiin lasipurkkeihin, joihin on laitettu luonnonkukkia, sekä takkaan joka on täytetty puuklapeilla. Tuollaisen "mukatakan" voisi aika helposti tuunata itsekin ostamalla esim Clas Ohlsonilta valmiiksi sahattuja hyllylevyjä, kiinnittämällä ne kulmaraudoilla toisiinsa takkakehikoksi ja maalamalla koko hökötyksen valkoiseksi. Sitten vaan puupalikat sisään ja voila, feikkitakka on valmis. :)

TalesFromTheWhiteCompany_5.jpgWhitecompany_CozyLiving.jpgWhitecompany_Wardrobe.jpgWhitecompany_Bathroom.jpgWhitecompany_bedroom.jpg

Inspistä sain myös makuuhuoneen syyssisustusta varten - valkoisen petauksen muhevoittaminen parilla pienellä ja pitkulaisella koristetyynyllä, torkkupeitto (esim pehmoinen fleece) sängyn päätyyn ja jakkarayöpöydälle kirkkaaseen lasipurkkiin sujautettu kimppu luonnonkukkia. ♥ Valkoinen herätyskello olisi kiva myös, tuollainen vanhanajan mallinen eritoten. :)

Ihanaa ja aurinkoista perjantaipäivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: The White Company)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg