New Yorkiin suuntautunut Voicen -voittomatkamme toteutettiin osittaisena yhteistyönä matkanjärjestäjä Apollomatkojen kanssa, jotka tarjosivat meille kahden yön pidennyksen yhteistyökampanjan tiimoilta. Iloisena yllätyksenä saamme Irinan kanssa tarjota teille lukijoillemme 50€:n arvoisen alennuskoodin, sekä kirsikkana kakun päällä - hulppean 500€:n arvoisen matkalahjakortin arvonnan. :)

Omakotivalkoinen_NewYork_0678.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1924.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_0939.jpg

Apollomatkojen valikoimasta löytyy monipuolinen kattaus ranta-, kaupunki- ja viikonloppumatkoja. Rantalomat ovat 1-3 viikon mittaisia lomalennoin varusteltuja valmispakettimatkoja ja muut omatoimisia lento+hotelli -matkoja reittilennoin. Yli 400 lentoyhtiön sekä reilun 100 000 hotellin tarjoamat mahdollisuudet tuovat matkailuun joustavuutta. Apollomatkojen järjestämä New Yorkin kaupunkimatkamme sisälsi Finnairin One World -reittilennot sekä majoituksen loistavalla paikalla Manhattanin Midtownissa sijainneeseen The Evelyn -hotelliin, josta pääsimme kätevästi kulkemaan kaikkiin ilmansuuntiin. Lisäplussana haluan nostaa esille Apollomatkojen tarjoaman turvan, joka valmismatkalain pakettimatkojen lisäksi koskee myös lento+hotelli -omatoimimatkailua. Tämä turvaa mm. luonnonkatastrofien tai lakkojen aiheuttamia aikataulumuutoksia sekä peruutuksia. Tämä oli meille Irinan kanssa erityisen tärkeää, sillä reissumme aikana täällä Suomessa lakkoiltiin, emmekä olleet varmoja lakon laajentumisesta tai kestosta. Paluulento olisi voinut suuntautua Suomen sijasta esimerkiksi Ruotsin puolelle, tai peruuntunut kokonaan jos huonosti olisi käynyt... Näistä lakoista kun ei koskaan ennakkoon tiedä. :)

Omakotivalkoinen_NewYork_0659.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1707.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1704.jpg

OMAKOTIVALKOINEN_APOLLOMATKAT_50E_ETUKOO

Apollomatkat tarjoaa lukijoilleni 50€ alennusta etukoodilla OMAKOTIVALKOINEN (huom, isoilla kirjaimilla). Alennus koskee kaikkia Apollomatkojen itse räätälöitäviä lento+hotelli -matkoja, kaupunkilomia ja viikonloppumatkoja. Alennus on varauskohtainen ja voimassa 8.10.2015 mennessä tehtyihin matkavarauksiin. Huom! Matkustusaika alennuskoodilla varattuihin matkoihin 29.2.2016 asti.

Apollomatkat_Omakotivalkoinen_500e_matka

Alekoodin lisäksi meillä on ilo yhdessä Apollomatkojen kanssa järjestää teille upea arvonta, jossa palkintona on 500 euron arvoinen matkalahjakortti Apollomatkoille! New Yorkin lisäksi tarjolla on useita upeita lomakohteita, valinnanvaraa löytyy sekä kaupunki- että rantalomailijalle! Arvontaan voit osallistua Apollomatkojen arvontasivustolla aina 28.11.2015 asti. 

apollomatkat.fi/matkalahjakortti-arvonta

Omakotivalkoinen_NewYork_1608.jpg

Hirmuinen ikävä on takaisin New Yorkiin ja jos elämä menee suunnitellun mukaan, matkaamme sinne uudestaan heti ensi keväänä. :) Pieniä matkasuunnitelman poikasia on jo alustavasti heitelty ilmoille ja ihana olisi majoittautua seuraavallakin kerralla keskikaupungille hyvien kulkuyhteyksien ääreen. Nähtävyyksiä jäi koluamatta paljon ja listallamme on mm. vanhan junaradan päälle rakennettu High Line, Rockefeller Center, sekä kattavampi kierros Central Parkin upeissa maisemissa, tämä viime kertainen visiitti kun jäi hieman lyhyehköksi. ♥

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Apollomatkat)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg