Minulla on iloisia uutisia kaikille kotikäyttöön soveltuvista voimisteluvälineistä kiinnostuneille, Suomen Voimistelutuote nimittäin tarjoaa kaikille lukijoilleni 10% alennuksen voimistelutuote.fi -verkkokaupasta 8.9.2015 mennessä tehtyihin tilauksiin. :) Alennuksen saa täyttämällä tilauslomakkeen viestikenttään alennuskoodin: OMA KOTI VALKOINEN. Iloiseen aiheeseen sopii myös nämä pikkuprinsessastani napatut kuvat - neiti on kuin naantalin aurinko temppuillessaan voimisteluvälineiden kanssa. :)

Omakotivalkoinen_Voimistelutuote_0109201

Omakotivalkoinen_Voimistelutuote_0109201

Omakotivalkoinen_Voimistelutuote_0109201

Omakotivalkoinen_Voimistelutuote_0109201

Omakotivalkoinen_Voimistelutuote_0109201

Kiipeilyn ja keinumisen välillä pitää tietysti vähän tanssia ja pyörähdellä piruetteja lempimekon helmat hulmuten. :) Puolapuiden äärellä onnistuu myös baletin tankoharjoitukset, joita onkin ahkerasti tehty viime päivien aikana. ♥

Omakotivalkoinen_Voimistelutuote_0109201

Omakotivalkoinen_Voimistelutuote_0109201

Omakotivalkoinen_Voimistelutuote_0109201

Omakotivalkoinen_Voimistelutuote_0109201

Omakotivalkoinen_Voimistelutuote_0109201

Wihuu ja taas mennään! :) Vauhtivilperillä energiaa riittää ja tytön päivittäisestä kotitemppuilusta on ollut minulle uskomattoman paljon hyötyä - neiti nimittäin simahtaa untenmaille ennätysvauhdilla ilman kitinöitä, mutinoita tai ympäriinsä juoksentelua. Illat ovat olleet suorastaan kummallisen rauhalliset ja huomaan että itsellänikin on iltaisin jäljellä normaalia enemmän energiaa, kun ei ole tarvinnut vääntää neidin kanssa kättä iltatoimista ja nukkumaanmenosta. :) 

Touhukasta tiistaita kaikille toivottelee touhutiina ja sen äiskä! :)

Miia_signerina2015.jpg

(Voimistelutuotteet saatu yhteistyökampanjan kautta)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg