Ensimmäinen päivä Habitare 2015 -messuilla on nyt takana ja kylläpä tuli taas bongailtua ihania tuoteuutuuksia. Zinotin Susanna hemmotteli minua lahjapaketilla, joka sisälsi Mayn mustavalkoisen koristetyynynpäällisen, vuosi sitten esittämäni tuotetoiveen mukaisen pikkuruisen xs-kokoisen teräskorin sekä ihanan tuoksuista käsisaippuaa. ♥ Pikkukori on todellinen aarre, se on mitoiltaan kuin tehty String Pocket -seinähyllyyn ja siitä teenkin ikioman postauksen myöhemmin... Alkajaisiksi esittelen teille kuitenkin Zinotin messupisteen osastolla 3 D 50. :)

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Mayn_7683_

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Mayn_7674.

Uutuuksien joukosta löytyi ihanat neliskanttiset pellavapyyhkeet, jotka laskeutuvat koukusta pitkulaista keittiöpyyhettä kauniimmin. Värivaihtoehtoja on tällä hetkellä kolme - musta, pellava sekä kuvioitu valkoinen. 

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Mayn_7677.

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Mayn_7682.

Nämä ihanat pussukat on ommeltu ylijääneestä kankaasta. Pussukka sopii monenlaiseen käyttötarpeeseen, kuten meikkipussiksi tai käsväskyn sisään sujautettavaksi sisälaukuksi, joka pitää pikkutavarat tyylikkäästi tallessa. :)

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Mayn_7680.

Mayn nimikkokuosikankaasta valmistetaan nyt myös koristetyynynpäällisiä, tämmöinen ihanuus muutti meille asumaan ja löysi heti paikkansa Mademoiselle tuolilta. ♥ En malta odottaa että pääsen sommittelemaan tätä söpöläistä muiden mustavalkoisten koristetyynyjeni joukkoon, Fine Little Dayn kuusi-tyynynpäällisen vieressä se näyttää takuulla hyvältä, ikäänkuin kuusien vieressä olisi kuusen neulasia. :)

Omakotivalkoinen_09092015_7758.jpg

Omakotivalkoinen_09092015_7752.jpg

Omakotivalkoinen_09092015_7751.jpg

Pikaisesti piti räpsäistä teille kuvat myös xs-korista sekä hurmaavan tuoksuisesta minttu-kookos -käsisaippuasta, ja jos vierailette Habitaressa niin käykäähän nuuskaisemassa tuota mustalla etiketillä varustettua saippuaa, sitä voisi melkeimpä syödä. :)

Omakotivalkoinen_09092015_7742.jpg

Omakotivalkoinen_09092015_7736.jpg

Zinotin messupisteen & Mayn -tuotesarjan herkut löydätte osastolta 3 D 50!

Lisää messuhulinaa luvassa heti huomenaamulla, kun saan käytyä kuvamateriaalin läpi ja rankattua sieltä sellaiset otokset, joilla tiivistän messuannin helposti luettavaan tilavuuteen. :)

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg