Osa teistä saattaa muistaa makuuhuoneessa olleen valkoiseksi tuunatun oksarekkini... Tämän french capsule wardrobe - haasteeseen sopivan sisustusidean aion palauttaa takaisin käytäntöön heti New Yorkin matkalta palattuani. String-hyllykokonaisuus siirtyy sen myötä olohuoneeseen, jossa myös luvassa melkoisia muutoksia. Postauksen kuvat on poimittu 1,5 vuoden takaisesta postauksestani muistinvirkistykseksi... ja vitsit, miten avaralta ja kivalta silloin näyttikään. :)

Omakotivalkoinen_makkari2014_4567.jpg

Omakotivalkoinen_makkari2014_4580.jpg

Omakotivalkoinen_makkari2014_4590.jpg

Oksarekki verhovaijereineen on onneksi säilössä, joten muutos tulee olemaan nopea ja suhteellisen vaivatonkin. Tuon taustaseinän aion maalata reikien paklaamisen yhteydessä, mutta se minun on pitänyt muutenkin tehdä, sillä kalkkimaalipinta jäi aikoinaan ohueksi ja sen alta kuultaa vanha krumeluurinen hopealasyyri, joka näkyy kuvissakin harmahtavana heijastuksena. :)

Niin paljon on teille kerrottavaa vielä ennen reissuun lähtöä ja huomenna kun messukiireet ja muut menot ovat ohi, istun blogin ääreen ja alan purkamaan kertynyttä sumaa. Postauksia on tulossa matkan aikana ajastettuna, jotta olisitte ajantasalla kaikista asioista palatessani takaisin tavisarkeen. :) Loppukuussa kiire tosin jatkuu, vaikkakin erilaisena - olen nimittäin lupautunut auttamaan neljän eri ihmisen muuttopuuhissa pakkailusta varsinaiseen kantotyöhön, joten kotihiireksi en täysin voi eristäytyä. :) Aion kuitenkin ehtiä huseeraamaan myös täällä kotosalla ja maalipurkki onkin jo varattuna matkaltapaluuviikolle valmiiksi...

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg