Olohuone saa loppukuusta uudenlaisen ilmeen kun massiivinen nahkasohva lähtee lipettiin. :) Sohvan takana olleelle seinälle tulee iso String System -hyllystö ja sohva korvaantuu helposti liikuteltavilla nojatuoleilla...

Omakotivalkoinen_14092015_77.jpg

Olen harkinnut sohvatonta elämää jo niin monta vuotta, että päätin viimein rohkaistua ja kokeilla miten sopeudumme pelkkiin nojatuoleihin. Visiona on luoda olohuoneesta lounge-henkinen rento oleskelutila, jonne voin myöhemmin hankkia pienemmän sohvan tai lepodivaanin - jos tarvetta. Sohva on ollut meillä jo pitkään turhakkeena, sitä on käytetty lähinnä pomppualustana (kielloista huolimatta) ja majantekovälineistönä, mikä vuorostaan teettää minulle turhaa stressiä ja siivoushommia. Uusi sohva oli pitkään etsinnässä, mutta oikeanlaista ei ole löytynyt vieläkään... tai sitten en vaan enää lämpene minkäänlaisille sohville. :D Olohuoneen muutoksen yhteydessä rempataan myös tytön huone ja uudelleenjärjestelyn ansiosta puolapuutkin siirtyvät neidin omaan valtakuntaan, tosin vaatimuksena on että niissä ei kiipeillä huoneen oven ollessa suljettuna... 

Kollaasit3.jpg

Yritin luonnostella teille pientä mallinnusta tulevista kalusteista ja niiden sijoittelusta, mutta lopputulos ei mennyt ihan nappiin. :) Toivottavasti tämä kuitenkin auttaaa hahmottamaan himppasen paremmin suunnitelmiani, kuin mitä pelkästä tekstistä saisi irti. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-09-14%20koht

String -hyllystön olen alustavasti suunnitellut yllä olevan kuvan mukaiseksi 320cm leveäksi kokonaisuudeksi, hyllylevyjen paikat ja etäisyydet muokkaantuvat aikanaan piensisustuksen (kasvit, maljakot, tilpehööri, kirjat, yms.) perusteella. 

Sisustussuunnitelmani saattaa vielä jalostua tässä tulevan viikon aikana, mutta suuret linjat ovat valmiina. Varasin starttiajankohdaksi kalenterista 25. päivän, jolloin tyhjennän tytön huoneen ja alan maalaushommiin. Siellä sitä riittääkin, sillä kattokin pitää maalata, kuten myös huoneen ovi ja kaikki listat. 

New Yorkin reissu on jo ovella ja huomenna onkin tulossa matkakuumeilua. :) Kivaa maanantaita ja alkanutta viikkoa kaikille!

 

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg