Näin syksyn tullen kaipasin jotakin pientä uudistusta kodin sisustukseen ja päädyin kääntämään ruokapöydän toisin päin. :) Samalla nappasin alimmat String Pocket -hyllyt pois, pistin maton pesuun ja vähensin tuolien määrän neljään. Hieman on orpo olo ilman ihanaa viherkasviviidakkoani, mutta mietiskelen kasvilisäyksiä vasta sitten loppukuusta New Yorkin matkalta palattuani. :)

Omakotivalkoinen_07092015_7545_2.jpg

Omakotivalkoinen_07092015_7531.jpg

Pöydän kääntämisen jälkeen tila tuntuu eteisestä katsottuna syvemmältä ja tilavammalta, pöytä itsessäänkin näyttää sirommalta ja pienemmältä. Vaihtelu virkistää muutenkin ja saa vanhat tavarat näyttämään taas uusilta. :)

Omakotivalkoinen_07092015_7534.jpg

Omakotivalkoinen_07092015_7552.jpg

Kuten tästä kuvakulmasta huomaa, on ruokapöydän päällä oleva valaisin nyt väärässä kohtaa. Onneksi eteisestä katsottuna tuota kohdistusongelmaa ei ole, joten voin ainakin hetken aikaa elää asian kanssa. :) Pöytäkin on piirun verran pitkähkö neljälle tuolille ja lisäsinkin jo kuvien ottamisen jälkeen puuttuvat tuolit takaisin paikoilleen... 

Omakotivalkoinen_07092015_7540.jpg

Omakotivalkoinen_07092015_7529.jpg

Ruokailutilaa varten on muutama muutosidea mielessä, joita miehen kanssa olemme suunnitelleet... Löysimme nimittäin superhienon valaisimen joka olisi täydellinen ruokapöydän päälle, mutta valaisinvaihdos vaatisi melkoista kääntämistä ja säätämistä, jotta kokonaisuus olisi toimiva. Saa nähdä ottaako suunnitelmamme koskaan tuulta alleen vai jääkö se unholaan ylimääräisen säätämisen vuoksi. :) 

Ihanaa alkanutta syysviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg