New Yorkista ei shoppailupaikat lopu kesken, se tuli totisesti huomattua viime päivien aikana katuja tallustellessa. :) Naisten muotia on tarjolla erittäin monipuolisesti eri kokoisille kukkaroille, kaikille ikäluokille sekä tyylisuuntauksille. Olisin kuvitellut itseni sekoavan totaalisesti täällä business-lookin ja katumuodin mekassa, mutta ihme kyllä jatkoin samalla tarkkaan rajatulla tyylilläni myös suurkaupungin houkutuksien keskellä, vaikka nolla toleranssia ei saavutettukaan... :) 

Omakotivalkoinen_22092015_7788_7813.jpg

Mustavalkoinen "turistipaita" oli pakko ostaa, vaikka aluksi vakuuttelinkin etten sorru moiseen hömpötykseen. :) Tämän 5$ hintaisen ihanan paidan pompatessa silmilleni Brooklyn Bridgen Manhattanin puolella sijaitsevassa turistikojussa olin vietyä naista. :D Paita on Fruit of the Loomin ja 100% puuvillasta valmistettu, joten hinta oli mielestäni todella kohtuullinen. 

Omakotivalkoinen_22092015_1711.jpg

Omakotivalkoinen_22092015_2372.jpg

Express -vaateliikkeisiin törmäsimme Irinan kanssa kahdesti - Madison Avenuella sekä Times Squarella. Ikkunat olivat niin houkuttelevasti stailattuja että oli pakko päästä kurkkaamaan sisälle. Jo heti ovella tiesin tulleeni paikkaan, jossa dollarit lentävät laulaen ulos lompakosta ja niinhän siinä lopulta sitten kävikin... :)

Express_newyorker.jpg

Omakotivalkoinen_22092015_7788.jpg

Omakotivalkoinen_22092015_7788_7800.jpg

Ostin tälläiset edestä pussittavat porkkanalahkeiset "herrainhousut", joihin rakastuin sydänjuuriani myöten. Materiaali on mikrokuituista liukasta kangasta, joka ei kerää itseensä koirankarvoja ja ne sopivat sekä juhlaan korkkareiden kanssa että lenkille tank topin ja tennareiden parina. :)

Omakotivalkoinen_22092015_7788_7806.jpg

Express_pants.jpg

Löysin myös mustat Editor Ankle -malliset pillilahkeiset suorat housut, joiden istuvuus on uskomattoman hyvä. Materiaali joustaa sopivalla tavalla ja ankle length -pituus on itselleni täydellinen. Myös Irina rakastui näihin pöksyihin ja kaupasta poistuimme samanlaiset housut kainalossa. :)  

Omakotivalkoinen_22092015_7788_7807.jpg

Tästä läpikuultavasta topista ei löytynyt tuotekuvaa Expressin nettisivuilta eikä kuva tee sille lainkaan oikeutta. Toppi aukeaa selästä todella kauniisti ja sopii suorien housujen tai pillifarkkujen kanssa ihanasti yhteen. Asupostauksen teen myöhemmin tällä viikolla kun saan ensin arjen rullaamaan ja jetlagin pois kuvioista. :)

Omakotivalkoinen_22092015_7788_7804.jpg

Express_knit.jpg

Rakastuin myös tähän liehuhelmaiseen epäsymmetriseen ohueen neuleeseen, jonka toinen hiha on lepakkomaisen hulmuava. Materiaalina on 100% raion ja mallikuvista poiketen värinä pikimusta. ♥

Omakotivalkoinen_22092015_7788_7815.jpg

Expressistä tuli kerta visiitillä lempikauppani ja suosittelen kaikkia New Yorkiin shoppailemaan lähteviä suuntamaan kohti Times Squaren tai Madison Avenuen myymälöitä. :) 

Omakotivalkoinen_22092015_7788_7810.jpg

Zara_shirt.jpg

Zarassa oli pakko myös piipahtaa, vaikkei merkki jenkkiläinen olekaan. Fift Avenuella sijaitseva myymälä oli kooltaan huikaiseva ja valikoima poikkesi radikaalisti pienen Suomen tarjonnasta. Zarasta löytyy aina kaikkea kivaa ja jouduin todella puremaan hammasta etten tuhlannut koko matkakassaani tänne. :) Yksi vaatekappale käsissäni ja naantalin aurinkoa muistuttava hymy nassussani tallustin ulos tästä unelmakaupastani. :)

Pientä hiuspinnipakettia lukuunottamatta en ostanut itselleni muuta ja hyvä niin, sillä tarkoitukseni oli pitää lompakon nyörit tiukasti hallinnassa. :) Sisustuspuolella on muutama säästökohde joihin haluan ehdottomasti panostaa ja onneksi matkakassastani jäi 50$ kotiin tuomiseksi. :)

Huomenna tulossa ensimmäinen isompi New York -matkapostaus, en vaan vielä tiedä mistä aloittaisin. :) Kuvia tulin napsineeksi 2200 kappaletta ja niiden läpikäymiseen ja rankkaamiseen menee pieni ikuisuus. Ongelmana on myös se että jokaisessa kuvassa on jotakin ihanaa ja julkaisemisen arvoista, mutta ehkäpä kuitenkin yritän säästää teitä ja kiteyttää matkan viiteen postaukseen ja maksimissaan sataan kuvaotokseen. :)

Nyt huilaamaan ja parantelemaan lennosta sekaisin olevaa pääparkaani. :) Huomiseen! 

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg