Helsingin Stockmannin tavaratalosta löytyy Brooklyn-tyylisesti stailattu rouhea "minikoti", jonka lämmin tunnelma ja sävymaailma kutsuu hypistelemään. Itse inspiroiduin jättikokoisesta valaisimesta, seinälle toteutetusta vaatetangosta sekä mustaksi maalatusta kuormalavasängystä pellavaisine petauksineen. Minikoti on viimeistelty pienillä yksityiskohdilla, kuten Iittalan valaisimella, juuttimatolla ja viherkasveilla. Minikotia voi ja kannattaakin käydä ihastelemassa paikan päällä 1. kerroksen miestenvaateosastolla, mikäli virailet syyskuun aikana Helsingin keskustan tavaratalossa. :) Tässä muutama makupala suurkaupungin sisustustyylistä...

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Stockmannin Premiere -lehti tarjoilee lisää Brooklyn -henkisiä sisustusherkkuja, joista ammentaa ideoita monenlaiseen sisustusmakuun...

%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092

Premiere -lehden näköisversion voit lukea TÄÄLLÄ!

Sisustusinspiraatiosta puheenollen, Helsinki Design Week huipentuu huomenna ja sunnuntaina Kaapelitehtaalla järjestettävään Pohjoismaiden suurimpaan muotoilualan varastomyyntiin Design Market -tapahtumaan. Näytteilleasettajia on tänä vuonna lähes 200, joten tarjolla on entistäkin enemmän edullisia designherkkuja. :) Lisätietoja tapahtumasta voit käydä katsomassa tapahtumasivulta www.helsinkidesignweek.com/design-market-2015.

Inspiroivaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg

(Premiere lehden kuvat: 

Inspiroidu
)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg