New Yorkin Expressistä ostamani mustat Editor Ankle -housut pääsivät tänään ensimmäistä kertaa käyttöön ja niistä tuli heti lempparini. Kangas joustaa ja mukailee jalan liikkeitä juuri sopivasti, olematta "jumppahousumaisen" elastinen. :) Tuntien istumisella en saanut aikaan yhtä ainuttakaan ryppyä ja olen iloinen ettei minun tarvitse jatkossakaan alkaa silittämään housujani. Houkuttelin tytön toimimaan kuvausapulaisena ja sain viimein teille asupostausmateriaalia jaettavaksi... :)

Omakotivalkoinen_13102015_8184.jpg

Omakotivalkoinen_13102015_8180.jpg

Housujen mallia ja leikkausta on selvästi mietitty tuotantotehtaan suunnalla, sillä nämä ovat ensimmäiset reisistä väljemmät housut jotka istuvat takapuolesta ja alaselästä hyvin. Yleensä ongelmana on ollut housukankaan pussittaminen, joka saa yleisilmeestään huolimatta aikaan epäsiistin vaikutelman. Nyt voin sujauttaa paidan rennosti housujen vyötäröstä sisään ja unohtaa vöiden käytön, joilla aikaisemmin kuroin pussittavaa lantionseutua kasaan bleiserin tai paitiksen helman alla piilotellen. :) 

Omakotivalkoinen_13102015_8182.jpg

Musthavelooks_13102015.jpg

Vaatekaappia yksinkertaistaessani olen visioinut itselleni erilaisia asukokonaisuuksia, joista ehdottomiin lemppareihini kuuluu niinkin perustason varustelu kuin mustat housut, valkoinen laskeutuva t-paita, punaiseksi lakatut kynnet sekä korkkarit. Sopivan rentoa ja tyylikästä samaan aikaan. :)

Omakotivalkoinen_13102015_8186.jpg

Omakotivalkoinen_13102015_8185.jpg

Lopuista Nykin ostoksistani teen isomman yhteispostauksen kunhan tilaamani kaukolaukaisija saapuu. Tytön hyödyntäminen kuvaamisessa on aina hieman riskaabelia, kun kallisarvoinen kamerani keinuu jalustan pääällä... :D 

Kivaa päivää kaikille ja huomiseen, jolloin luvassa olohuoneen grande finale -postaus! :)

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg