Olin tässä kaiken arkisählingin keskellä täysin unohtanut että lupasin lukijalleni Nealle postata New Yorkin Expressistä ostamastani epäsymmetrisestä lepakkohihaneuleestani... Olen todella pahoillani tästä kömmähdyksestä ja huikatkaa vaan muutkin, jos olette esittäneet minulle viime viikkojen aikana postaustoiveita eikä niitä ole vielä blogin puolella näkynyt. ♥ Sama pää kesät talvet ja liian monta muistilistaa, niin menee välillä puurot ja vellitkin sekaisin. :)

Omakotivalkoinen_13102015_8156.jpg

Omakotivalkoinen_13102015_8153.jpg

Neule on todella pehmoinen ja aavistuksen läpikuultava, joten suosittelen sen alla käytettävän aluspaitaa tai -toppia. Express -vaatemerkin kokoluokitus on mielestäni normaalia keskivertoa, samaa kauraa kuin esim Zaran, H&M:n tai Gina Tricotinkin vaatteet ovat. Tämän kyseisen neuleen olen pessyt 30°c:ssa jo ainakin viidesti ja se on pysynyt uudenveroisessa kunnossa ilman nukkaantumista tai venähtämistä. Olen kuivannut sen kylläkin narulla, eli koneellista kuivausta en ole kokeillut enkä ehkä uskallakaan, materiaali kun on 100%:sta rayonia ja ohje suosittelee muutenkin pelkkää käsipesua...

Omakotivalkoinen_13102015_8172.jpg

Elämässäni on tapahtunut isoja asioita, jotka tulevat näkymään hiljalleen varmasti myös bloginkin puolella. :) En ole vielä valmis käsittelemään asiaa julkisesti ja sanatkin ovat hakusessa... jonka vuoksi haluankin pahoitella vielä kerran huonomuistisuuttani ja kiireitä, jotka ovat aiheuttaneet viivettä mm. kommenttien julkaisunopeuteen sekä vastausaikaan. Olette ihania ja arvostan suuresti sitä että kuljette mukanani täällä blogimaailmassa ja jaksatte kommentoida ja olla aktiivisia. ♥ 

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg