Syyskuun shoppailupostausta luonnostellessani tajusin, että enhän minä ole ehtinyt postailemaan teille vielä edes New Yorkin tuliaisistakaan... :) Siispä muutos postaussuunnitelmiini ja kurkkaus Times Squarella sijaitsevaan Disney Storeen sekä Victoria´s Secretin ostoksiini, joilla lahjoin siskot ja sukulaiset kotiin palattuani. :)

Omakotivalkoinen_NewYork_1755.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1741.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1764.jpg

Times Squaren vilinässä sijaitseva Disney Store oli yksitasoinen myymälä ja sen pienuus tuli hieman yllätyksenä. Pienestä koostaan huolimatta villinnyimme Irinan kanssa shoppailemaan, emmekä olleet ainoat lapsen tasolle taantuneet aikuiset kyseisessä kaupassa. :) Kompaktin kokoisesta lelukaupasta löytyi runsaasti Disney Princess -asuja sekä Disney Animator´s -keräilynukkeja, joita meidänkin neidille on kertynyt kolme - Belle, Tähkäpää ja Jasmin. :)

Omakotivalkoinen_NewYork_1754.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1757.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1758.jpg

Myymälässä oli muistettu mukavasti myös aikuisia - vaatteita löytyi vähän jokaiseen makuun, samoin kuin kahvikuppeja ja keräilyharvinaisuuksia, joista osa oli koristeena ja osa ostettavissa. Pahoittelen muutamien kuvien heikkoa laatua - räpsimme melkoisessa väentungoksessa jättikokoiset ostoskorit käsivarressa keikkuen. :)

Omakotivalkoinen_NewYork_1749.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1748.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1762.jpg

Näyttävä Frozen -teema odotti jo heti sisäänastuessa ja itse hullaannuin aivan totaalisesti. :) Ostin tytölle vaikka ja mitä, satanen sujahti myyjän kouraan nopeammin kuin ehdin kissaa sanoa, viuh. :D

Omakotivalkoinen_NewYork_1763.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_6782.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1760.jpg

Disney Storessa kannattaa ehdottomasti käydä Times Square -visiitin yhteydessä. Niin upeita ja uniikkeja juttuja on tarjolla, ja vahvinkin lompakonvartija heltyy näiden hepeneiden edessä. :) Olisipa itsekin vielä prinsessaikäinen...

Tytontuliaiset_NewYork.jpg

Lukuisista vaihtoehdoista valikoin neidilleni lopulta tämän upean Elsa-mekon kimaltavine viittoineen ja läpikuultavine jäähihoineen. Myös kimalluksella täytetyt pillimukit nappasin mukaani kassajonossa kököttäessäni, niitä kun sai kaksi yhden hinnalla. :D Lisäksi ihastuin Frozen Annan ja Elsan Animator´s -minibokseihin... :)

Omakotivalkoinen_NewYork_1686.jpg

Satuhahmoasuihin pukeutuneita tyyppejä oli Times Square pullollaan ja niitä oli hauska seurailla kauempaa. :) Varoituksen sana kuitenkin kaikille - kyseiset tyypit ryntäävät salakavalasti turistin näköisten luokse kuvattavaksi ja vaativat melko korkeaa taksaa kiitokseksi yllätyshyökkäyksestään. Itse jouduin estelyistäni huolimatta yhytetyksi supersankareiden toimesta ja heidän vaatimastaan 20 dollarista annoin heille "vain" 8 dollaria vaivanpalkkaa... :D Hyihyi, huono suomalainen. :D Mutta varokaa siis, tai ainakin varautukaa kaivamaan kuvetta mikäli joudut taivutelluksi ryhmäkuvaukseen. :)

Omakotivalkoinen_NewYork_2311.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_2312.jpg

Victoria´s Secretin myymälästä minulla ei ole sisäkuvia, sillä kuvaaminen oli kiellettyä. Myymälä oli kooltaan järkyttävän suuri, kolmeen kerrokseen jaettu hämärästi valaistu ja tyylikäs tila. Itse kuitenkin koin pienen pettymyksen - myymälässä ei ollut lainkaan laukkuja ja alusvaatevalikoima oli niin pinkkiä ja värikästä etten löytänyt itselleni mitään kivaa. Asiakaskunta oli muutenkin hyvin nuorenoloista, eikä ihme sillä onhan VS:n tuotteet kohtuuhintaisia ja kivan räväköitä. Olisin kaivannut perusmallistoa, mustaa, nudea, valkoista, pitsiä ja tyyliä... liekö sitten väenpaljouden syytä, etten löytänyt ainuttakaan "aikuisemmalle" naiselle sopivaa alusvaatetta. :)

Victoriassecret_tuliaiset_NewYork.jpg

Kosmetiikkapuoli sen sijaan oli herkkuja täynnä. :) Itselleni en innostunut ostamaan mitään, mutta sorruin hamstraamaan huulikiiltosettejä tuliaislahjoiksi parin kilon edestä. :) Kaikki meikkiboksit olivat osta kaksi - maksa yksi, joten minähän tein työtä käskettyä ja raahasin kotiin 6 pakettia huulivoiteita. :) Niiden lisäksi halusin hemmotella herkkänenuista ja kuivaihoista siskoani ylellisellä shea-voita sisältävällä vartalosetillä, joka sekin oli paljousalennuksessa kaksi yhden hinnalla. :) Semmoiset shoppailut siis New Yorkin sydämestä, itselleni vaatetta ja tuliaisiksi Frozenia ja VS:ää. :)

Illemalla tulossa nyt sitten syyskuun shoppailuista ja ranskalainen manikyyripostaus siirtyy huomiselle. :) Kivaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg