Stockmannin Hulluja Päiviä vietetään ensi viikolla ja tällä kertaa pompin riemusta parin valikoimasta löytyneen tuotteen takia. :) Oma ostoslistani on lyhyehkö ja jakaantuu useammalle eri päivälle, mutta onneksi Stockmann on kuunnellut meidän Hullariasiakkaiden mielipiteitä ja tulleet postimaksuissa puoliväliin vastaan - Ensimmäisen tilauksen jälkeen kaikki yli 50€ lisätilaukset toimitetaan ilman postimaksuja. :)

Hullarit2015_keittioon.jpg

En muistanut ennen Nykin reissua kertoa teille, että Alessin sitruspusertimelleni kävi köpelösti ja siitä lähti teräspinnoitus kokonaan irti. Puserrin oli meillä kovassa käytössä ja nyt kun se on tarjouksessa, ostan samanmoisen tilalle ja huolehdin siitä paremmin kuin edeltäjästään. :) Myös Methodin vaahtoavia tiskiaineita aion hamstrata varastoon, niillä olenkin jo vuoden päivät pessyt pannut ja padat puhtaaksi. :) Joseph Josephin taittuva valkoinen leikkuulauta on myös muistilistalla...

Hullarit2015_kylpyhuoneeseen.jpg

Kylpyhuone-osastolla ehdoton ykköstuote on Sinin musta teleskooppimoppi. Lainasin vanhan moppini ystävälle muuttosiivouksen yhteydessä ja hän ilmoitti ettei koskaan palauta sitä takaisin. :D Siispä uusi tilalle, pinkin sijaan mustana. :) Sensain vaahtoavaa puhdistusvoidetta testasin pienen näytepurkin verran Nykissä ja rakastuin siihen - ehdottomasti parasta ainetta mitä olen koskaan kokeillut. ♥ 

Hullarit2015_kotiin.jpg

Sisustuspuolella ostoslistani näyttää tällä hetkellä tyhjää, mutta poimin teille pari omastakin kodistani tuttua suosikkituotettani nähtäväksi... BEdesignin Deer -seinähylly ja String -sarjan valmis seinämoduuli ovat näistä ehdottomat ykköset...

Hullutpaivat201510.jpg

Hullarikuvastoon kannattaa tutustua jo hyvissä ajoin ennakkoon. Naistenvaateosastolla oli monia erittäin hyviä tarjoushintoja mm. Tiger of Swedenin perusvaatteista, löytyipä sieltä minun Kelli Coat -villakangastakkinikin ärsyttävän halpaan hintaan. :D

stockmann.com/hullutpaivat2015

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann.com. Postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg