Jalo Helsingin syyskuun alussa lanseeraama sammutuspeitemallisto kasvoi viidellä uudella mallilla, joiden kuosit ovat Erik Bruunin, Erja Hirven, Harri Koskisen ja Oiva Toikan käsialaa. Perinteinen paloturvatuote muuntuu kauniiden kuosien ansiosta kodin design-esineeksi, jota voi käyttää palolta suojautumisen ja turvallisuuden maksimoinnin lisäksi myös tyylikkäänä sisustuselementtinä. Sain valikoida Jalo Helsingiltä oman suosikkikuosini, joka oli helppoa - Erik Bruunin kaunista höyhenin koristeltua Eagle -sammutuspeitettä kelpaa todellakin pitää esillä minimalistisessakin keittiössä. ♥

Omakotivalkoinen_jalohelsinki_25102015_8

Omakotivalkoinen_jalohelsinki_25102015_8

Omakotivalkoinen_jalohelsinki_25102015_8

Omakotivalkoinen_jalohelsinki_25102015_8

Omakotivalkoinen_jalohelsinki_25102015_8

Jalo Helsingin sammutuspeitteessä on otettu huomioon käytettävyys ja asennusmukavuus: Sammutuspeitteen mukana tulee kokonaisuuteen sopiva teräksinen ripustin, jonka voi kiinnittää kätevästi seinään tarrakiinnityksellä tai pakkaukseen sisältyvällä ruuvilla. Sammutuspeitteen suuri koko, 120 x 180 cm, mahdollistaa tuotteen monipuolisen käytön. Jalo Helsinki -sammutuspeite sopii rasva- ja sähköpalojen sammuttamiseen, palon tukahduttamiseen henkilöpalossa sekä suojaksi palavasta rakennuksesta poistuttaessa. 

Omakotivalkoinen_jalohelsinki_25102015_8

Omakotivalkoinen_jalohelsinki_25102015_8

Omakotivalkoinen_jalohelsinki_25102015_8

Omakotivalkoinen_jalohelsinki_25102015_8

Jalohelsinki_Blogiarvonta_omakotivalkoin

Sain luvan päräyttää blogissani pika-arvonnan käyntiin ja nyt kahdella onnekkaalla on mahdollisuus voittaa itselleen omalla suosikkikuosillaan koristeltu Jalo Helsingin sammutuspeite. Arvontaan voit osallistua kertomalla mikä yllä olevista sammutuspeitteistä on sinun suosikkisi. Osallistumisaikaa on tiistaihin 27.10.2015 klo 23.59 asti. Arvonnan voittajia huhuilen täällä blogissani heti seuraavana päivänä, joten muistattehan olla silloin kuulolla. :)

Leppoisan letkeää sunnuntain jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Jalo Helsinki)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg