Jouluiset jutut alkavat hiljaa hiipimään mieleen mitä edemmäs lokakuuta kuljetaan... Vuosittainen joulupallokokoelmani kerryttäminenkin alkaa olla ajankohtaista, mikäli mielin saada parhaat päältä. :) Stockmannin joulukoristevalikoimasta löytyy tänä vuonna monta potentiaalista joulupalloa, enkä ehkä osaa valita mikä niistä olisi kaunein edustamaan tulevaa joulua 2015...

Omakotivalkoinen_14102015_8193_2.jpg

StcomJoulupallot2015.jpg

Vuosien varrella olen löytänyt Stockmannilta monta ihanaa valkoista lasista valmistettua joulupalloa ja tänä vuonna aion ostaa neljä uudenlaista uniikkia yksilöä kuusta koristamaan. Oma suosikkini taitaa olla tuo yllä olevan kuvan keskimmäinen poropallo, eikä alareunan pöllöpallokaan ole hassumpi. Helmin koristeltu ja lumihiutalein kuvioitu kirkas lasipallo miellyttää myös silmää kovasti...

Omakotivalkoinen_14102015_8199.jpg

Harkinnassa on myös 8-haaraisen By Lassen Kubus -kynttelikön ostaminen, se jos mikä näyttäisi upealta lumivalkoisessa joulukattauksessa... ♥ 

Illalla tulossa postausta olohuoneesta, joten tulkaahan kurkkimaan noin klo 20 aikaan miltä meillä näyttää ilman isoa sohvaa. :)

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann.com. Postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg