Pakko äkkiä jakaa teille tämä hauska keksintö, jonka avulla sain illan kattausta varten jotakin "kukkivaa" pöytään (ilman kukkakauppaan juoksemista). Laitoin nimittäin viherkasvin Skagerakin maljakkooni ja vaikkei tämä viherkasvin kannalta ehkä olekaan kovin hyvä ratkaisu, on tämä silti mielestäni kiva hätävara yllätyskestien kattauskoristeluun. :)

Omakotivalkoinen_24102015_8544_2.jpg

Omakotivalkoinen_24102015_8542.jpg

Omakotivalkoinen_24102015_8546.jpg

En yhtään muista mikä lajike on kyseessä, lehdet näyttävät banaanipuun lehdiltä, muoto vuorostaan ananakselta. :) Onneksi sillä oli pienet hentoiset juuret, jotka sain sullottua kannun kaulasta sisälle multakeon päälle pötköttämään... ja kukkien puutteesta johtuva kattauskatastrofi on näin pelastettu. :)

Huomenna on tulossa sammutuspeiteasiaa sekä Jalo Helsingin pika-arvonta, olkaahan kuulolla! :)

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg