Deseniosta tilaamani valmiiksi kehystetyt julisteet ovat juuri sellaiset kuin kuvittelin ja erityisesti tuo New Yorkin karttataulu aiheutti suurta tyytyväisyyttä ja iloista hykertelyä... minulla on niin kova ikävä Nykiin, enkä jaksaisi odotella kevääseen saakka että saan tallustella metropolissa ja nuuskia sen makeansuolaista jännältä tuoksuvaa ilmaa. Live Simply -julisteen fontti on vuorostaan kuin itse kirjoitettu, sen sanoma on täydellinen muistutus siitä, että paras elämä on yksinkertaista - vaali ihmisiä ja asioita jotka ovat tärkeitä ja päästä irti kaikesta epärelevantista. ♥

Omakotivalkoinen_31102015_8733.jpg

Omakotivalkoinen_31102015_8742.jpg

Omakotivalkoinen_31102015_8731.jpg

Omakotivalkoinen_31102015_8735.jpg

Omakotivalkoinen_31102015_8738.jpg

Moni on minulta kysynyt mustan puulinnun funktiosta minimalistisessa mielessä ja ihmetellyt miksi tälläinen koriste-esine on ylipäätään olemassa. Minulle lintu on todella tärkeä esine kaikessa turhuudessaan, se edustaa minulle valinnanvapautta ja sitä että voin levittää omat siipeni ja lentää elämässä omilla ehdoillani. Olen monesti tuijotellut sitä ollessani surullinen ja ehkä projisoinut itseni ja tunteeni siihen. Välillä tuntuu kuin olisin itsekin musta lintu, joskus yksinäinen mutta aina vapaa ja vahva... :) 

Muistakaahan käydä osallistumassa uuden kotimaisen yrityksen Walonan kynttiläarvontaan TÄÄLLÄ! Leppoisaa lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg