Olen käyttänyt Erittäin Hieno Suomalainen -sarjan shampoota ja hoitoainetta jo yli vuoden, eikä hiukseni ole koskaan olleet näin hyvässä kunnossa. Edes huhtikuisen raidoitus ja värjäyspaketin jälkeen en kaivannut hiuksilleni lisähoitoa, vaan pärjäilin mustikkaisella shampoolla ja perinteisellä valkoiseen apteekkarinpulloon pakatulla klassikkohoitoaineella. :) Nyt Erittäin Hieno Suomalainen -sarja on täydentynyt värjätyille ja käsitellyille hiuksille kehitettyllä plus-tuotesarjalla, joka sisältää hellävaraisesti syvähoitavan shampoon ja hoitoaineen. Hoitavina tehoaineina on käytetty omenauutetta sekä ravitsevaa vehnänalkioöljyä, joka hoitaa ja antaa hiuksille kiiltoa. Tuotteet eivät sisällä silikonia, mikä on itselleni tärkein kriteeri hiustenhoitoaineiden valinnassa. :)

Omakotivalkoinen_12102015_8083_2.jpg

Omakotivalkoinen_12102015_8089.jpg

Omakotivalkoinen_12102015_8086.jpg

Reipas puolipulloa on jo käyttökokemusta takana ja mikään hehkutukseni ei ole riittävä - kerrankin on saatavana edullinen, kotimainen ja riittävän hoitava silikoniton tuotesarja, joka tuoksuu miedolta ja mukavalta. Tuoksu tuo itseassa mieleeni New Yorkin, sellaisen hennon hedelmäisen tuoksun jolta paikalliset ihmiset tuoksuivat ohi kulkiessaan. ♥ Itse kuvailisin tuoksua jopa ylelliseksi, hotellimaiseksi ja sopivalla tavalla neutraaliksi - teinimäiseksi mieltämäni omena ei tuoksu liikaa. :) Suosittelen ehdottomasti kaikkia kokeilemaan, jopa vaurioituneiden ja värjättyjen hiusten omistajia tällä kertaa! :)

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg