Louis Poulsenin ihana AJ -seinävalaisin on jo kuukauden päivät odotellut asennusta, mutta alkuperäinen ideani sen paikasta ei mennyt aivan nappiin. :) Olen kymmeniä kertoja hipelöinyt kyseistä valaisinta, silitellyt sitä hartaasti ja miettinyt sille sopivaa paikkaa, mutten ollut tajunnut sen olevan kooltaan pienempi kuin lattia- ja pöytävalaisimet. Toisella puolella sänkyä nököttävä lattiavalaisin näyttää järkälemäiseltä pienen ja siron seinävalaisimen rinnalla, enkä tiedä sopeutuisinko kokoeroon koskaan... :)

Omakotivalkoinen_27102015_8615.jpg

Kaunishan tuo valaisin on, mutta se hukkuu leveän ja korkean sängynpäädyn vieruspaikalle, varsinkin muhkeamman kahden tyynyn petauksen kanssa (joka nyt uupuu). Harmittava takapakki loistavalle idealleni... :)

Omakotivalkoinen_27102015_8622.jpg

Yksi vaihtoehto oli kiinnittää valaisin seinähyllyn alle, mutta tätä kuvaa tuijotellessani tein jo päätöksen että eipä toimi ei. :) Liian sekavaa ja täyteen tungettua...

Omakotivalkoinen_27102015_8616.jpg

Sängyn päällä olisi luonnollisesti tilaa, mutta yksinäisenä valaisimena tämäkään vaihtoehto ei toimi. Valaisimia pitäisi olla kaksi, jolloin AJ-jalkavalaisin pitäisi siirtää pois makuuhuoneesta. Sille löytyisi paikka olohuoneesta, mutta minusta se on ihana juurikin makuuhuoneen lukulamppuna. Pattitilanne siis... :)

Mielipiteitä kaivataan: Onko vaihtoehto 1 (seinällä sängyn vieressä) totaalisen huono? Häiritseekö valaisimien kokoero sinun silmääsi? Apuva! :)

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg