Isänpäivä on meille tärkeä ja silloin isiä hemmotellaan sänkyyn tuodulla aamupalalla, herkkuruoalla, mukavalla tekemisellä sekä tietysti lahjapaketilla. Tyttö jo kovasti miettii millaisen kortin askartelisi isilleen tänä vuonna, ilmeisestikin luvassa on jotakin kimaltavaa sillä neidin ostoslistalla on sinista kartonkia, hileliimaa ja aakkostarroja. :) Lahjasta keskustelemme tytön kanssa aina yhteisesti, mutta lopullisen päätöksen teen minä - neiti kun on vasta viisi ja ostaisi iskälle mm. formula-auton, lentokoneen, brätkän, Puuha-Pete värityskirjan sekä kokonaisen laatikollisen pätkis-patukoita. :D

Isanpaiva08112015.jpg

1. Bugatti Diva Espressokone, 2. B&O Play H6 -nahkakuulokkeet, 3. Cabstone 2xUSB-autolaturi, 4. Newport Chicago -kylpytakki, 5. Jacob Jensen Dimension -rannekello, 6. Arock Moltas -kalvosinnapit, 7. Alessi vedenkeitin, 8. Apotheke partavaahto, 9. Fazerin sinistä

Kyselin Whatsupin avustuksella hieman miespuolisten tuttujeni mielipiteitä isänpäivä- ja joululahjoista, ja aika perinteisiä toiveita sieltä tulla tupsahteli - kahvia ja itseleivottua pullaa/kakkua/piirakkaa suoraan sänkyyn kannettuna, liput lätkämatsiin, tuhtia pihviä ja punkkua ruoaksi, sekä iltasauna saunaoluen kanssa. Tavaralahjat ovat miestenkin mielestä kivoja, mutteivat välttämättömiä. Elektroniikka tuntuu olevan aina ykkösenä, niin isänpäivänä, synttäreinä, kuin joulunakin. Elektroniikkaostoksissa kannattaa kuitenkin olla tarkkana ja yrittää onkia tietoonsa millaisille vempaimille on tarvetta, vinkiksi tuli jokaisen suusta - älä osta sikaa säkissä. :)

Myös keittiön pienkoneet nousivat esiin ja kaksi miestä kuudesta unelmoi saavansa joulupukilta kahvikoneen, yksi toivoo vuorostaan induktioliedelle sopivaa viheltävää vedenkeitintä. :) Omalle miehelleni ostin vuosia sitten synttärilahjaksi kollaasikuvassakin olevan Andreas Seegatzin suunnitteleman kromatun Bugatti Diva -kahvikoneen ja on kyllä loistava vempain, vaikka itse sanonkin. ♥

Kysyin miesten mielipidettä kello-, koru-, sekä tekstiililahjoista ja kuin yhdestä suusta tuli myöntävä merkki mm. kylpytakeille, alusvaatteille, sukille sekä kelloille. Vaikka otantani on verrattain pieni ja suppea, uskon että moni muukin mies ilahtuisi reilunkokoisesta muhkeasta kylpytakista tai lantiopyyhkeestä, millainen saunoja sitten onkaan kyseessä. :) Miehet myös tuntuivat luottavan naisten (ja lasten) makuun ja vaatelahjatkin olivat tervetulleita... lupasin mainita postauksessani että erityisesti villasukkia toivotaan. :)

Tässäpä hieman miesten suusta kuultuja vinkkejä tuleviin juhlallisuuksiin ja erityisesti jouluun. :) Kiitokset miun miesköörilleni avusta! :)

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Alessi, Apotheke, Arock, B&O, Bugatti, Cabstone, Jacob Jensen, Newport. Postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg