Olen käyttänyt valkoisia Hayn Wire -teräshenkareita jo vuosia ja tykännyt niiden kevyen ulkomuotonsa lisäksi myös helppohoitoisuudesta, ja siitä että voin kuivattaa puserot ja mekot suoraan henkarilla. Muoviset toki ajaisivat saman asian, mutta jokin tuossa muovissa minua tökkii... tulee liian vahvat kasarivibat. :) Hayn valkoisia henkareita ei ole saanut enää aikoihin ja huutava henkaripula ajoi minut etsimään tyyliltään samankaltaisia vaihtoehtoja, joilla voisin kasvattaa henkarikokoelmaani edullisesti... 

Omakotivalkoinen_Ter%C3%A4shenkarit.jpghayWire_White_valkoinen_henkari.jpgIkea_Stajlig_henkarit.jpg

Ikean Stajlig -teräshenkarit ovat melkeimpä parempia kuin Hayn (tai Normann Copenhagenin) versio. Henkari on ripustuskoukultaan sirompi ja muutenkin muoto on hengettömämpi - tykkään hyvin huomaamattomista nirunaruhenkareista. :) Hintaero on huima, kuten Ikean tarjoamilla pihistä-osaston tuotteilla yleensäkin... alle kolmeen euroon saa 5kpl valkoisia henkareita ja minäpä näpyttelin ne Ikean verkkokaupasta itselleni tulemaan parin muun pikkuostoksen kanssa. :) Ihana oli huomata että Ikea on laskenut toimitushintojaan viime kertaisesta tilauksestani. :)

Huomenna lähden viettämään pre-pikkujouluja ja tutustumaan Stockmannin tuleviin joulujuttuihin... Workshop-tyyppinen tilaisuus on vielä yllätys, joten saapi nähdä mitä kaikkea meidän pään menoksi on heidän toimestaan keksitty. :) Joulu on jo muutenkin päässyt hiiviskelemään sydämeen ja pakko oli ostaa glögiä, pipareita ja aurajuustoa... joita par´aikaa tässä näppäilyn lomassa mutustelen, mums. :D 

Ihanaa illanjatkoa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg