Stockmannin syyssiivous eli Season Sale alkoi tuttuun tapaan Hullareiden jälkipyykkinä ja odotelin kovasti mitä kaikkea kivaa aletuotteiden joukosta tällä kertaa löytyy. Viime syksyn superputsaukseen verrattuna tämän vuoden syysale jäi todella tyngäksi, mikä tietysti on vain hyvä asia, että putsattavaa ei kesäsesongin jälkeen ole varastoihin heillä jäänyt. Omat alevinkkini mahtuivat hyvin yhteen kuvakollaasiin, sillä omaa silmääni mielytti tasan neljä tuotetta, joista yhden jo omistan. :)

Stockmann_SeasonSale2015_fall.jpg

Vitran tuoleja oli alessa neljä erilaista mallia, väreinä mustaa ja valkoista, parilla erilaisella jalkavaihtoehdolla varustettuna. Vaatepuolelta löysin Filippa K:n joustavat farkut, joita tosin oli vain yhtä kokoa jäljellä ja siinä varmasti onkin syy näiden klassisten housujen alentamiseen. Tiger of Swedenin Gisa t-paidan omistan ja sellainen vilahtikin aikasemmin viikolla tehdyn asupostauksen yhteydessä päälläni (postaus löytyy täältä), kymmenisen pesukertaa on sillä nyt takana ja paita on pysynyt todella hyvässä kunnossa. Tässä on siis oiva vaihtoehto valkoiseksi klassikkopaidaksi ainakin laadun puolesta. :)

959x464-SeasonsaleV2.jpg_1188960266.jpg

Season Sale valikoiman voit käydä kurkkaamassa täältä:

stockmann.com/seasonsale/2015

Illaksi on useampi postausaihevaihtoehto, enkä vielä tiedä mikä lopulta päätyy ulos eetteristä... Kiinnostaako teitä lukea sisustusjuttuja vai kirjoittaisinko arvostelun Sensain kasvojenhoitotuotteista, jotka silottivat kivasti ensimmäisiä kuivuneen ihon uurteitani? :)

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann.com, postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg