Parikymppisenä ulkonäkökeskeisenä heitukkana olin satavarma että tulen saamaan vanhenemisesta ja ensiryppyjen ilmestymisestä vakavammanlaisen ikäkriisin, mutta kriisiä ei koskaan tullut. :) Elämän realiteetit ja asioiden perspektiivit ovat asettuneet äiti-vuosinani oikeanlaiseen mittasuhteeseen ja oman ulkonäön ympärillä touhottaminen on vähemmän tärkeää. Toki tahdon näin 32 vuotiaanakin näyttää hyvältä, mutta terveellä tavalla... ja ikäiseni mukaan. Vimmattu nuoruudenpalvominen on mennyttä ja olen oppinut hyväksymään itseni ja omat kauneusvirheeni, omaan terveen minäkuvan ja olen omasta mielestäni hyvällä tavalla "itserakas". :) 

Omakotivalkoinen_18102015_8262_2.jpg

Peilikuva ei tietenkään aina miellytä - huono ruokavalio näkyy heti ihossa ja olemuksessa, ja kaukana ovat ne ajat kun pystyin juhlimaan ja valvomaan koko yön näyttäen aamulla silti vielä fressiltä ja hyvältä, vaikka ripsivärit olisivatkin varisseet poskille. Rento elämä, pesemättömät meikit ja palasaippualla puhdistus on menneisyyttä... Ihonhoidolta vaaditaan hyvälläkin ruokavaliolla enemmän kuin ennen, kuivakaksi muuttunut iho tarvitsee extrakosteutusta ja naururypyt silotusta purkista. Eletty elämä ja tuhannet naurut näkyvät ihossa hentoina uurteina, mutten häpeile asiaa yhtään - olenhan ylpeästi kolmekymppinen. :)

Omakotivalkoinen_18102015_8264.jpg

Viimeisen vuoden olen hoitanut kasvojani Philosophyn tuotteilla, jotka olivatkin erinomaiset ensimmäisten ryppyjen oikaisijat. New Yorkin matkan yhteydessä testasin Sensain puhdistusaineita päivittäisessä käytössä ja huomasin suuren eron sekä ihon sävyn tasoittumisessa että silmänympärysjuonteiden häivyttämisessä. Ero oli huomattava myös Sensai-testereiden loputtua, siirtyessäni takaisin Philosophyyn - kasvojen iho oli t-alueelta kukertavan laikukas ja rypyt selkeämmin nähtävissä, varsinkin miinusta sisältävien silmälasien alta omaa peilikuvaa katsellessa. Pakko oli palata takaisin tähän Sensain maagiseen ihonhoitosarjaan...

Omakotivalkoinen_18102015_8265.jpg

Sensain puhdistusmetodi sisältää kaksi tuotetta - Step 1 esipuhdistuksen, joka poistaa meikin, talin ja iholle päivän mittaan kertyneet saasteet hellävaraisesti, sekä Step 2 syväpuhdistuksen, joka nimensä veroisesti putsaa pintaa syvemmältä. Puhdistustuotteet valitaan oman ihotyypin ja ongelmakohtien mukaan, omalle pintakuivalle sekaiholleni sopii parhaiten öljymäinen puhdistusvoide Silky Purifying Cleansing Cream (step1) sekä vaahtoava puhdistussaippua Silky Purifying Creamy Soap (step 2), jotka syväpuhdistavat ja tehokosteuttavat samanaikaisesti ikääntyvää ihoani. 

Omakotivalkoinen_18102015_8270.jpg

Myös kosteutus on minulla kaksiosainen - syväkosteuttava ja hoitava Prime Solution on täyteläinen ja virkistävä ensimmäisen vaiheen kosteutus. Se jättää ihon pehmeäksi, tasoittaa sen sävyä erityisesti t-alueella, ja pohjustaa sen kosteusvoidetta varten. Tällä hetkellä käytössäni on vain testeri, sillä tuote on todella-todella tyyristä, enkä tahtonut ostaa sikaa säkissä. Prime Solution osoittautui kuitenkin rahansa arvoiseksi, joten loppuviikosta testerin tyhjennyttyä kipaisen ostamassa uuden isomman pullon tätä ihmeainetta. :)

Jälkihoitona minulla on Cellular Performance -sarjan kuivuuteen taipuvalle ihotyypille soveltuva kosteusemulsio (moist II). Nestemäisen ohut superkosteuttava emulsio ravitsee ihoa, jättäen sen pehmeäksi ja kauniin mattaiseksi. 

Omakotivalkoinen_18102015_8280_2.jpg

Kameran linssi on todella säälimätön ja paljastaa jokaisen ihossa olevan huokosen, uurteen, näppylän ja laikun. Kuvista näkee hyvin miten mattaiseksi iho kosteusvoiteiden jäljiltä jää, iho ei kiillä liikaa ja ihon sävy on melko tasainen, epäimartelevia pisamia lukuunottamatta. :)

Omakotivalkoinen_18102015_828799.jpg

Olen ollut aina ilmeikäs ja nauravainen ihminen, jonka seurauksena silmänympärysiholla on jo melkoisesti ryppyjä. Rypyt korostuvat hymyillessä veikeästi, mutta oikealla kosteutuksella ne siliävät lähes huomaamattomiin naaman mennessä peruslukemille. :) Sensain Hydrachange Eye Essence -seerumi on tehnyt ihmeitä erityisesti silmäkulman yläosaan, jossa ei juuri uurteita näy vaikka silmiä siristää. Myös lupsahtamisen ja roikkumisen merkit silmäluomessa kulmakarvan alla ovat häipyneet ja silmät eivät näytä enää väsyneiltä... vaikka olisi nukkunut vain kuusi tuntia, kuten minä viime yönä. :)

Omakotivalkoinen_19102015_8316_2.jpg

Omakotivalkoinen_18102015_8256.jpg

Oman kokemukseni välityksellä suosittelen Sensain ihonhoitosarjaa kaikille aikuisen ihon omaaville, jo heti ensimmäisistä ikääntymisen merkeistä lähtien. ♥ Tuotteet ovat arvokkaita, mutta erittäin riittoisia - yksi kevyt herneen kokoinen pumppaus puhdistusaineita ja hoitovoiteita riittävät koko kasvoille sekä decolteelle, ja maksavat itsensä takaisin kuulaampana ja hehkeämpänä olemuksena.

Omat tuotteeni ostin Stockmannilta, sillä siellä Sensaihin erikoistunut myyjä osaa auttaa ihotyypin analysoinnissa sekä oikeanlaisten tuotteiden valinnassa parhaimman hoitotuloksen saamiseksi. Sensaita löytyy myös mm. Sokokselta ja Emotion -myymälöistä, joista voi tarvittaessa pyytää pieniä testereitä / näytteitä mukaansa. :)

Miia_signerina2015.jpg

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg