Olohuoneen ja makuuhuoneen muutosten seurauksena ihana Milou-naishahmotauluni jäi ilman paikkaa ja on nököttänyt jo pari viikkoa eteisen penkin reunassa turhan panttina. Odotan kuumeisesti että pääsen alkukuusta ostamaan String-sarjaa olevan toisen laatikostomoduulin olohuoneeseen, jonka päälle rakennan pienen taulukollaasin. Miloun rinnalle tilasin Deseniosta ystäväni Irinan blogipostauksen innostamana upean New York -karttajulisteen sekä pienen minimalistisesta elämäntyylistä muistuttavan live simply -printtijulisteen... 

Desenion_ostokseni_23102015.jpg

Desenio_valkoiset_puukehykset.jpg

Silmissäni siintää jo miten kivalta olohuoneen hyllyseinä tulee näyttämään tasapainoittavan laatikoston ja ihanien printtitaulujen kanssa. ♥ Kokonaisuus on yleisilmeeltään hyvin valkoinen, jota pienet kauniit mustat yksityiskohdat (printtijulisteet, kirjapino, Eames-puulintu, pari kynttilää) elävöittävät viherkasvien rinnalla. 

Omakotivalkoinen_15102015_8237.jpg

Omakotivalkoinen_14102015_8228.jpg

Omakotivalkoinen_12102015_8115.jpg

Omakotivalkoinen_12102015_8101.jpg

Omakotivalkoinen_12102015_8122.jpg

Työpöytälevy ja sen päällä oleva lehtiteline saavat laatikoston myötä siirtyä takaisin tytön huoneeseen. Printtijulisteet sijoitan uuden laatikoston päälle oikeaan reunaan. Ne saavat nojata seinään vapaasti ilman seinäkiinnitystä, sillä tiedän että jossakin vaiheessa kaipaan taas pientä vaihtelua ja pyörittelen hyllyssä olevia tavaroita uuteen järjestykseen. :)

Irinan blogissa on muuten käynnissä Desenion arvonta, käykäähän koettamassa onneanne TÄÄLLÄ, jos kaipailet kivoja julisteita omaan kotiin kehystettäväksi. :)

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg